League of Legends

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
ЛОЛ почнав да го маин Донгер. Цел тим од нивна страна ме пцујат XD Градиш Rylais Scepter прв итем и ги дереш цел тим. Глупо ми е што добив 5 партии по 20 мин и се префрлив на EUW

E

Epsilon

Гостин
Дајте некој совет како да го победувам Дариус топ освен со Пантеон и Гарен? Некој совет од поискусните? :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дајте некој совет како да го победувам Дариус топ освен со Пантеон и Гарен? Некој совет од поискусните? :)
Trundle, ран gank побарај на трети левел, фати first blood врз него, gg.

Така мене ме ебат цел живот.

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Neznam dali e prikladno ovde,ama ce pisam w/e.
Prodavam akauntce Diamond 2,highest peak Master Tier.Ima ubaj skinchina,champs dovolno.Ako ima merak nekoj neka pishi.[DOUBLEPOST=1465418148][/DOUBLEPOST]Za poveke informacii za acc neka pishi.:jajce:

H

HoT IcE

Гостин
Да играм. Паузирав од играва некое време, пред тоа го продадов и акаунтот, и сега не ми се гринда до 30 левел, плус не ми се игра на ЕУНЕ. Сакам да пробам на ЕУВ како појак сервер демек.
Ако имате некој акаунт на продавање на ЕУВ а да има повеќе херои отклучено пишете.

Член од
24 декември 2015
Мислења
41
Поени од реакции
12
J
Да играм. Паузирав од играва некое време, пред тоа го продадов и акаунтот, и сега не ми се гринда до 30 левел, плус не ми се игра на ЕУНЕ. Сакам да пробам на ЕУВ како појак сервер демек.
Ако имате некој акаунт на продавање на ЕУВ а да има повеќе херои отклучено пишете.
Jbg ja prodavam acc ali na eune e
Inace west e polos od east jas se prefrliv od west zaso mmogu cesto serverot bese offline

H

HoT IcE

Гостин
ти вели ЕУВ е полош.
Знам, и подоле рече дека ЕУВ чисто бил офлајн, не знам дали мисли дека заради тоа ЕУНЕ е подобар ама ја не бегам ради стабилност на сервер туку заради луѓе што тролаат во ранкед дури и во поголеми дивизии или со други зборови не се ни трудат.

E

Epsilon

Гостин
Знам, и подоле рече дека ЕУВ чисто бил офлајн, не знам дали мисли дека заради тоа ЕУНЕ е подобар ама ја не бегам ради стабилност на сервер туку заради луѓе што тролаат во ранкед дури и во поголеми дивизии или со други зборови не се ни трудат.
Играјте 2-3 premades, помали се шансите.

Kajgana Shop

На врв Bottom