Нешто правиш погрешно. Што излегува кога ќе стиснеш на црвеното копче од далинското, додека имаш пуштено филм со превод?
ништо нема никаква реакција...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто правиш погрешно. Што излегува кога ќе стиснеш на црвеното копче од далинското, додека имаш пуштено филм со превод?
srtСпоред сликава, немаш превод ставено. Или не ти се со исто име, или не се во ист фолдер. Преводот која екстензија ти е? .srt / .sub / .txt ?
кога отварам фолдерите преводот не ми го покажува... нормално или?
Ако го отвориш фолдерот/USB како All Media ќе ти покаже, ако отвараш како Video или Movies, ќе ги покажува само видео фајловите.
Браќа морам да одам на работа ќе ви пишам покасно што и како ке биде работата ...фала ви што се потрудивте барем да ми помогнете
--- надополнето: 24 јули 2013 во 15:25 ---
не ми го покажува преводот туку само фајлот од филмот
Sunny 32-kaПредлог за тв до 15 илјади?
Sunny 32-ka
1920 x 1024 не е фул хаде али врши работа за 15 илјади го имаш во нико доле во ГТЦ ,има 3 HDMI приклучоци ,USB,Scart и обична антена.Турско е ама за у соба е таман![]()
Абе тие го пишуваат дека е хаде ама си нема врска ова со хаде јас го користам 2 год знам1920x1024?
Не е FullHD за 56 пиксели што е нелогично.... што чајна шит е ова?
Sunny 32-ka![]()
1920 x 1024 не е фул хаде али врши работа за 15 илјади го имаш во нико доле во ГТЦ ,има 3 HDMI приклучоци ,USB,Scart и обична антена.Турско е ама за у соба е таман![]()
Чоекот нема 18 праша до 15 што има .За 15 илјади за вој телевизор треба да си ненормален да дадеш имаш до 18 илјадарки samsung со одлични перфоманси