LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Мое мислење најдобро земи тв со пасивно 3д,нема да имаш проблем со главоболка.
Lg lm 615s ти е со пасивно 3д,ако гледаш на странта на нептун грешка е
LG 42 LA 6130 е со пасивно 3д
LG 42 LA620s мислам дека е со пасивно 3д,биделќи сите понови модели на LG koristat FPR технологија
Од овие четри LG телевизори,би ти препорачал да го земаш LA620s,јас го имам ЛМ620с и презадоволен сум.
A Philips не би ти препорачал бидејќи повеќе ке ти биде на сервис отколку дома.
Ако земаш LG не се секирија сити имат .mkv подршка.

Дефинитивно првиот само тоа можам да кажам.Едно 5 другари мои го имаат земено телевизорот...поточно двајца го имаат во оваа големина...Тв е перфекција само што нема 3D иако не гледам во денешно време многу потреба за таа опција.

Eден купен.Потребни уште 4 лцд-а!вашите понуди пратете ми ги по порака.

Потребни се уште два телевизори....
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 18:05 ---
Eден купен.Потребни уште 4 лцд-а!вашите понуди пратете ми ги по порака.

Потребни се уште два телевизори....

Што е моментално најдобро во ценовниот ранг од 500-600евра? Барам нешто околу 42 инчи, по можност да има 3д бидејќи ако не е смарт постои опција за некој мини медиа центар(android dongle, raspberry pi и слично)

Moжеби е малку офф топик но сепак, и ова е една од опциите на новите смарт телевизори со кои можеш да гледаш тв канали без да ти треба кабловска, дигитална или сателитска.

Сега убаво би било да не бидат само руски програмите, така да ако некој знае како може да се најдат и други канали (по можност спортски :D) нека сподели со другите.
http://siptv.eu/faq/mag/playlist_en.html
тука има малку објаснето како, само ова за мене е шпанско село, ја немам многу разбирање во ова.
и тука најдов нешто (незнам дали е исто) http://ss-iptv.com/en/

Предлог за тв до 15 илјади?
За тие пари има добар монитор да си купиш... за ТВ предлог е да влезеш во продавница за електориника и да бараш во делот со попуст/промоција да најдеш некој ТВ, сигурно не е голем изборот па пиши што си нашол/ти се допаѓа и ќе разглобиме дали вреди за парите или не...

За тие пари има добар монитор да си купиш... за ТВ предлог е да влезеш во продавница за електориника и да бараш во делот со попуст/промоција да најдеш некој ТВ, сигурно не е голем изборот па пиши што си нашол/ти се допаѓа и ќе разглобиме дали вреди за парите или не...

Гледам во сет 32 инчен ST full hd, ама чим е олку евтин нешто не е на арно?

не бе телевизорот е некоја нова ефтина марка за овие ваквите телевизори секогаш мора да се оди во салон и да се провери нивната слика бидејки на нет тешко дека ке се најде инфо за нив....
Исто така можеш да размислиш и за половен телевизор по сајтовиве за огласи и да најдеш некој доста добар за 15К отприлика користен 2-3 години

У теорија телевизорот е супер, за ST знам дека се германска марка и ништо повеќе, ама пред да го земиш оди у салон, стави си на усб секаков формат шо ќе најдиш и провери си ја сликата па да си знајш на шо си

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom