LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување

Според сликава, немаш превод ставено. Или не ти се со исто име, или не се во ист фолдер. Преводот која екстензија ти е? .srt / .sub / .txt ?

Вака сеа преводот да ти биде со исто име како на филмот на пример филмот се вика iron man 3 и преводот го ставаш iron man 3.sub и пушташ

кога отварам фолдерите преводот не ми го покажува... нормално или?

кога отварам фолдерите преводот не ми го покажува... нормално или?

Ако го отвориш фолдерот/USB како All Media ќе ти покаже, ако отвараш како Video или Movies, ќе ги покажува само видео фајловите.

Браќа морам да одам на работа ќе ви пишам покасно што и како ке биде работата ...фала ви што се потрудивте барем да ми помогнете
--- надополнето: 24 јули 2013 во 15:25 ---
Ако го отвориш фолдерот/USB како All Media ќе ти покаже, ако отвараш како Video или Movies, ќе ги покажува само видео фајловите.

не ми го покажува преводот туку само фајлот од филмот

Браќа морам да одам на работа ќе ви пишам покасно што и како ке биде работата ...фала ви што се потрудивте барем да ми помогнете
--- надополнето: 24 јули 2013 во 15:25 ---

не ми го покажува преводот туку само фајлот од филмот

Отвори го усб-то на компјутер и пиши како се вика филмот со наставка и преводот со наставка и дали се во ист фолдер?
Инаку преводот не ти е добро ставен, кога ќе го ставиш преводот како што треба ке може да ги менуваш сите тие опции.

Предлог за тв до 15 илјади?
Sunny 32-ka
110012249-1-sunny_56cm_siyah_lcd_tvtrsnlcd022100500002091.jpg

1920 x 1024 не е фул хаде али врши работа за 15 илјади го имаш во нико доле во ГТЦ ,има 3 HDMI приклучоци ,USB,Scart и обична антена.Турско е ама за у соба е таман :D

Sunny 32-ka
1920 x 1024 не е фул хаде али врши работа за 15 илјади го имаш во нико доле во ГТЦ ,има 3 HDMI приклучоци ,USB,Scart и обична антена.Турско е ама за у соба е таман :D

1920x1024? :D

Не е FullHD за 56 пиксели што е нелогично.... што чајна шит е ова?

1920x1024? :D

Не е FullHD за 56 пиксели што е нелогично.... што чајна шит е ова?
Абе тие го пишуваат дека е хаде ама си нема врска ова со хаде јас го користам 2 год знам :D

Sunny 32-ka
110012249-1-sunny_56cm_siyah_lcd_tvtrsnlcd022100500002091.jpg

За 15 илјади за вој телевизор треба да си ненормален да дадеш имаш до 18 илјадарки samsung со одлични перфоманси

А бе тие 15 000 денари поарно да си купи TELEFUNKEN ,а не па некои клон на сони SUNNY а немаат врска со сони LoL

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom