LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Како местеше за да скенираш за дигитални канали?
Kако што ми кажа Gockovmkd погоре и ја најдов само МТВ1 хд што е, пробав да ја зачувам во фаворитес и после кога пак ги барав програмите преку аналогна тв, ми се избриша МТВ 1 што ми беше зачувана, знаеш како да ја зачувам?

Kако што ми кажа Gockovmkd погоре и ја најдов само МТВ1 хд што е, пробав да ја зачувам во фаворитес и после кога пак ги барав програмите преку аналогна тв, ми се избриша МТВ 1 што ми беше зачувана, знаеш како да ја зачувам?
Појма немам :cautious:

Па исто само нема да селектираш DTV channels only,така ке ги најде и дигиталните и аналогните. И како си задоволен од телевизорот,изгледа ли некое 3д филмче

Па исто само нема да селектираш DTV channels only,така ке ги најде и дигиталните и аналогните. И како си задоволен од телевизорот,изгледа ли некое 3д филмче
Mногу сум задоволен од телевизорот, гледав ХД филмови и сликата и целокупното доживување е феноменално, вчера гледав фудбал преку стрим го поврзав со HDMI кабел и исто така сликата беше феноменална (плус ако најдеш некој добар стрим, не ти треба ни сателитска ни дримбокс ни ништо)
3Д сега спуштам еден филм (Гладијатор го најдов на замунда, па ми фати око да го видам и во 3Д), па ќе пренесам за импресиите :)

Mногу сум задоволен од телевизорот, гледав ХД филмови и сликата и целокупното доживување е феноменално, вчера гледав фудбал преку стрим го поврзав со HDMI кабел и исто така сликата беше феноменална (плус ако најдеш некој добар стрим, не ти треба ни сателитска ни дримбокс ни ништо)
3Д сега спуштам еден филм (Гладијатор го најдов на замунда, па ми фати око да го видам и во 3Д), па ќе пренесам за импресиите :)
http://thepiratebay.se/torrent/5960118/IMAX_Under_The_Sea_3D_(2010)_USB3DTV_Eng-Fra-Esp_1080p_MKV
Слимниго ова најдобро 3д што сум го гледал. Ај да прашам дали е до телевизорот или до кабелската,на некој програм особено на МРТ1 хд на секоа минути снемува сигнал и пав веднаш се враќа.Не е на сите само на некој,на стариот телевизор го немам тој проблем.

Jaс сум на близу и имам само аналогна кабловска, барав како што ми кажа ти за дигитална тв и се најдоа сите но само МТВ1 беше слободна за гледање за сите други ми бараше модул.
И вчера баш гледав фудбал на дигиталната МТВ1 и сликата беше добра, не кочеше.
Фала за филмот, ќе го симнам и него (y)

и ја земев ЛГ 3д без смарт ама ова 3д не ме вооудшевува многу, има на јутубе 3д ехтреме тој да има ефекти, ама симнав неколку филма ништо интересно не видов.

ај и тука да прашам пошто во темата хдми е слабо посетен изгледа

Има разлика меgu Philips zero data loss 660 денари 1,5 м во мебиус другите варокс 290 денари 1.5 метра, се исплати ли 660 денари за филипсот

ај и тука да прашам пошто во темата хдми е слабо посетен изгледа

Има разлика меgu Philips zero data loss 660 денари 1,5 м во мебиус другите варокс 290 денари 1.5 метра, се исплати ли 660 денари за филипсот
Не.

Ако сакаш да е малку позаштитен од свиткувања и да не е кинески, еве добар кабел(сликата нема да е подобра)
http://www.technomarket.com.mk/products/09098450/sonorous-cable-hdmi-silver-1-5-m#

http://hdtelevizija.com/2009/11/28/test-hdmi-kabela-usporedba-video-kvalitete/

Колку што гледам овој телевизор нема WI-FI ready,така да неможеш да му ставиш wi-fi adapter.Колку што знам јас така е.
Приклучи мрежен кабел или самсунг варлес лан адаптер. eve ovaa go pokazuva koga ke probas da oklucas internet na tv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom