- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Срање ти е сликата, ја еве од овде глеам. Контрастот отиден у пичку матер.1. Од кај знаеш каква слика имам?
2. Што и фали на сликата?
Срање ти е сликата, ја еве од овде глеам. Контрастот отиден у пичку матер.1. Од кај знаеш каква слика имам?
2. Што и фали на сликата?
Плазмата ми е тоаСрање ти е сликата, ја еве од овде глеам. Контрастот отиден у пичку матер.
Јас не би се мислел воопшто. 50 инчниот е плазма, а овој 42 инчниот е LCD и е Full HD, имaсе мислам дали да зеам плазма 50 инчи има во техномаркет LG http://www.technomarket.com.mk/products/09070951/lg-50pj550 или да зеам ЛЦД 42 инчи http://www.technomarket.com.mk/products/09107598/lg-42lk430 веке иам LG 42 сличен на овој сум презадоволен тој сеа ке иде кај мене во соба за дримбокс и такви работи а овој што ке го зеам ке ми биде за во дневна најчесто за кабловска
Абе не водете сега анти-реклама за ЛЦД, баш сакам да си купам.
Па ако земам плазма ќе треба греалката да ја исклучам.Не зимај LCD нечини Контрастот
купи си бе никој не те сопираАбе не водете сега анти-реклама за ЛЦД, баш сакам да си купам.
ЧЕКАЈ воа нели се видеа и линкови од 2008 год ???абе те се едни исти го лафат тоа за плазмите
и што е најжално некој и веруваат
--- надополнето: 24 декември 2011 во 20:57 ---
купи си бе никој не те сопира
не за жабе на ЛЦД пишуваат мега контраст или супер контраст
--- надополнето: 24 декември 2011 во 21:20 ---
вреде да се погледне од 1:20
сеа ги прават челични
--- надополнето: 24 декември 2011 во 21:28 ---
плазма лево , ЛЦД десно
треба ли уште да се лажеме ????
CRT има 100 пати подобра слика од лцд, нема блур, кога би споредувал фулл хд црт со фулл хд лцд, лцд то ке може да се фрли од тераса после тоаЧЕКАЈ воа нели се видеа и линкови од 2008 год ???
И џабе објаснува оној глупак кога crt и плазма имаат стаклен екран (тоа на сите им е јасно) не ти држи вода видеово и сликата објасни со зборови
Плазма ти е застарена технологија (многу слична на crt телевизори ) лцд е сосема по ново од плазма
OLED e нај нова технологија која е 120 % по добра од плазмата и е дојдено до неја со помош на лцд технологија (значи иста процедура различно позадиснко осветлување со есем де диоти )
Значиа плазмата ако била толку добра ке ја усовршувале со олед, а плазмата T.E нема никаков наслендик ?
незнам до кога ке убедувате некој дека плазма е боље кога самите брендови ги исврлаат полека полека плазмите и преминуваат на лцд и лед технологија ?
Е ваков имам и сум презадоволен од се...сликата е закон и чита све што ќе му стајш внатре.