И јас би се сложил со тебе за ЛГ-то.Не ја слушај џену, зимај ЛГ-то. Познато е дека се најнапредни со ЛЕД технологијата, и нема да се замараш со спојување и читање фајлови.
И јас би се сложил со тебе за ЛГ-то.Не ја слушај џену, зимај ЛГ-то. Познато е дека се најнапредни со ЛЕД технологијата, и нема да се замараш со спојување и читање фајлови.
Може баш тој филм те зеза, пробај симни друг.zdravo decki denes zemav panasonic TX-P42S30,spustiv film divxhd 1080p okolu 10gb,go pustiv preku laptop,preku hdmi kabel ,i mi secka,ina lap top i na tv,go pustiv preku vlc i bs pleer i istoto mi javi ,seckanje,prasanjeto e dali ima nekoj pleer specijalen za ovie formati na filmovi za da instaliram na laptopot ili vo idnina da spustam filmovi so pomala rezolicija 720p ili use pomala,inaku laptopot mi e dobar ,ima dobra konfiguracija,taka da sumjam deka ne e vo red so pleerite ,ajde pozdrav
што процесор имаш ?zdravo decki denes zemav panasonic TX-P42S30,spustiv film divxhd 1080p okolu 10gb,go pustiv preku laptop,preku hdmi kabel ,i mi secka,ina lap top i na tv,go pustiv preku vlc i bs pleer i istoto mi javi ,seckanje,prasanjeto e dali ima nekoj pleer specijalen za ovie formati na filmovi za da instaliram na laptopot ili vo idnina da spustam filmovi so pomala rezolicija 720p ili use pomala,inaku laptopot mi e dobar ,ima dobra konfiguracija,taka da sumjam deka ne e vo red so pleerite ,ajde pozdrav
Најдобар плејер за ХД филмови ти е TotalMedia Theatre 5.Најубава сликата ја прави а и ако го поврзеш лап топот со сараунд и звукот го вади како што треба,дури и дтс.Преку другите не ја пушта убаво сликата а звукот е катастрофа.А исто така симни си и нови кодекси може и тоа ти зафркава.Инаку на сите им препорачувам ако компјутерот го поврзат со телевизор овој програм да го користат.zdravo decki denes zemav panasonic TX-P42S30,spustiv film divxhd 1080p okolu 10gb,go pustiv preku laptop,preku hdmi kabel ,i mi secka,ina lap top i na tv,go pustiv preku vlc i bs pleer i istoto mi javi ,seckanje,prasanjeto e dali ima nekoj pleer specijalen za ovie formati na filmovi za da instaliram na laptopot ili vo idnina da spustam filmovi so pomala rezolicija 720p ili use pomala,inaku laptopot mi e dobar ,ima dobra konfiguracija,taka da sumjam deka ne e vo red so pleerite ,ajde pozdrav
што процесор имаш ?
Ne znam dali imaat seuste 50pt353 LG, brat mi takov zema i predobar e.се мислам дали да зеам плазма 50 инчи има во техномаркет LG http://www.technomarket.com.mk/products/09070951/lg-50pj550 или да зеам ЛЦД 42 инчи http://www.technomarket.com.mk/products/09107598/lg-42lk430 веке иам LG 42 сличен на овој сум презадоволен тој сеа ке иде кај мене во соба за дримбокс и такви работи а овој што ке го зеам ке ми биде за во дневна најчесто за кабловска
So zdravje da se sluzis, koristi go vo cinema mod prvite 300 casa rabotenje.Јас си купив Panasonic TX-L42S30E плазма. http://www.technomarket.com.mk/products/09107812/panasonic-tx-p42s30e
Сликата е топ. Ако има некој некаков предлог за сетинзи и подесувања нека кажува.
Еден MKV фајл или повеќе чудни фајлови се?eve so format e filmot
Rise.of.the.Planet.of.the.Apes.2011.1080p.BluRay.DTS.x264-CHD
samo eden e ,se e vo red zvuk i ostalo arno ama se stopira,ke spustam nokeska drug pa ke vidam ,se mislam deka ima greska vo filmotЕден MKV фајл или повеќе чудни фајлови се?
Симни друг филм и гледај да е еден MKV.
Моја препорака е да го симнеш програмот XBMC кој е бесплтен но доста моќен и јас така гледам филмови со хдми кабел поврзан преку компјутер и нема проблем.zdravo decki denes zemav panasonic TX-P42S30,spustiv film divxhd 1080p okolu 10gb,go pustiv preku laptop,preku hdmi kabel ,i mi secka,ina lap top i na tv,go pustiv preku vlc i bs pleer i istoto mi javi ,seckanje,prasanjeto e dali ima nekoj pleer specijalen za ovie formati na filmovi za da instaliram na laptopot ili vo idnina da spustam filmovi so pomala rezolicija 720p ili use pomala,inaku laptopot mi e dobar ,ima dobra konfiguracija,taka da sumjam deka ne e vo red so pleerite ,ajde pozdrav
Да не си инсталирал разно разни кодеци пример K-Lite па други со програми сами што се инсталираат па настанал општ хаос? Избриши ги сите медиа плеери и кодеци што ги имаш, рестартирај, инсталирај на ново K-Lite или CCCP, некој добар плеер (MPC-HC, VLC и сл.) и види ќе зафркава ли пакsamo eden e ,se e vo red zvuk i ostalo arno ama se stopira,ke spustam nokeska drug pa ke vidam ,se mislam deka ima greska vo filmot
ZOTE тој прорам чита ли титлови?Моја препорака е да го симнеш програмот XBMC кој е бесплтен но доста моќен и јас така гледам филмови со хдми кабел поврзан преку компјутер и нема проблем.
http://xbmc.org/
Да да, све чита, и кирилица, многу јако ја скалира сликата ма филмот, има и опција за подесување на слика како контраст и светлина и др. бробајте нема да зжалите ве уверувамДа не си инсталирал разно разни кодеци пример K-Lite па други со програми сами што се инсталираат па настанал општ хаос? Избриши ги сите медиа плеери и кодеци што ги имаш, рестартирај, инсталирај на ново K-Lite или CCCP, некој добар плеер (MPC-HC, VLC и сл.) и види ќе зафркава ли пак
ZOTE тој прорам чита ли титлови?
охохооо блуреј 1080p штом е не верувам да тргне ни на дуал кор (каде виде ти дивX ???)eve so format e filmot
Rise.of.the.Planet.of.the.Apes.2011.1080p.BluRay.DTS.x264-CHD