За Шнајдер несум чул, прочитал некој тука да има да каже нешто. Додекла за хитачи и грундинг да, позитивни искуства.Aha, konkretno me interesirase od ovie dva koj e podobar izbor.
За Шнајдер несум чул, прочитал некој тука да има да каже нешто. Додекла за хитачи и грундинг да, позитивни искуства.Aha, konkretno me interesirase od ovie dva koj e podobar izbor.
Ако гледаш во темница, Samsung. Ако гледаш во светла просторија претежно, LG.Decki spored vas koj e vaka podobar tv? dijagonala ista/cena ista.... sto bi odbrale .. ???
![]()
Техномаркет - SAMSUNG UE-50RU7172 4K SMART LED TV
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО ТЕЛЕВИЗОРИ ЛЕД 46“- 75“ ЛЕД ТЕЛЕВИЗОРИ SAMSUNG UE-50RU7172 4K SMART LED…tehnomarket.com.mk
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
?
jas i do sega imav 40i43 inci samsung i lg postari, ama dojde vreme dase smenat, i od 2ta sum prezadovolen nikakvi problemi osvem posledniot koga go turnaja lg to padna na zemi i se skrsi panelot baraat 10~12k ,za poloven nov nema , toa e premnogu,
Vo dnevna soba ke bide izgleda so Lg ke odime*Ако гледаш во темница, Samsung. Ако гледаш во светла просторија претежно, LG.
Ако гледаш право во телевизорот, Samsung. Ако гледаш од различни агли, LG.
Не го сфаќај здраво за готово дека самсунг се добри за ноќе, а за дење не. Јас имам нов самсунг. Осветлувањето му е доста јако и за преку ден. Јас секако го намалувам и преку ден. Ако можеш да си го дозволеш Самсунг RU7402, има ногу интересно даљинско со гласовни команди и ногу е попрактично од обично даљинско. Полесно се бира и претражува без разлика на гласовната команда.Vo dnevna soba ke bide izgleda so Lg ke odime*
Не го сфаќај здраво за готово дека самсунг се добри за ноќе, а за дење не. Јас имам нов самсунг. Осветлувањето му е доста јако и за преку ден. Јас секако го намалувам и преку ден. Ако можеш да си го дозволеш Самсунг RU7402, има ногу интересно даљинско со гласовни команди и ногу е попрактично од обично даљинско. Полесно се бира и претражува без разлика на гласовната команда.
Се исто у специфиакции, само со светло сиво боја рамката. И разлика на оноа Picture Quality Index za 100.Ova slicno e na ovaj 7402.?![]()
Техномаркет - SAMSUNG UE-50RU7452 4K SMART LED TV
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО ТЕЛЕВИЗОРИ ЛЕД ТВ 46“- 75“ ЛЕД ТЕЛЕВИЗОРИ SAMSUNG UE-50RU7452 4K SMART LED…m.tehnomarket.com.mk
Ok fala,za celo infoo ke napravime napori naredna nedela, da vidime sto ke ispadneСе исто у специфиакции, само со светло сиво боја рамката. И разлика на оноа Picture Quality Index za 100.
7400 ima 1900, a 7450 ima 2000 index. Незначителна разлика.
7450 е малце понов модел и затоа уште ја има истата цена. Додека 7400 55 инчнио е веќе 31500.Comparison between: 49.5" Samsung UE50RU7440, 49.5" Samsung UE50RU7400
Comparison between: 49.5" Samsung UE50RU7440, 49.5" Samsung UE50RU7400www.displayspecifications.com
Иначе најубаво е на лице место ако сакаат продавачите да ги стават еден до друг и Самсунг и ЛГ и да ги споредеш и одлуката да падне од око.Ok fala,za celo infoo ke napravime napori naredna nedela, da vidime sto ke ispadne![]()
Problemot e sto mora da se zema od tehnomarket samo od tamu imam 12rati bezkamaten, so unibanka, setek zemaat provizija i se preku silkRoad banka, ne sakam rabota so niv* ali ke vidam ponedelnik popladne sto/kako...Иначе најубаво е на лице место ако сакаат продавачите да ги стават еден до друг и Самсунг и ЛГ и да ги споредеш и одлуката да падне од око.
Автоматски споено мислење:
Кај овие идиотите сетец истио 7452 од 50 инча е 1200 ден поефтин него у техномаркет.
А за само 1700 ден + го имаш 55 инча 7402.![]()
![]()
Али доброто е шо техномаркет се веќе у сопственост на анхоч. Така да немаш гајле. Чим зимаш на рати секако цените не се тие со попуст.Problemot e sto mora da se zema od tehnomarket samo od tamu imam 12rati bezkamaten, so unibanka, setek zemaat provizija i se preku silkRoad banka, ne sakam rabota so niv* ali ke vidam ponedelnik popladne sto/kako...
Znam za cenata, iako nekoi proizvodi i na namalenite ceni gi davaat na ovie bezkamatnite, ali ne site , no i na redovna cena okolu 31k e vo tehnomarket setek e mn, povisoka...Али доброто е шо техномаркет се веќе у сопственост на анхоч. Така да немаш гајле. Чим зимаш на рати секако цените не се тие со попуст.
Во Сетек одредени телевизори можеше да се земат на 24 рати без камата.Јас пред еден месец земав TV SAMSUNG RU7092 55' за 26илјади на 24 рати без камата.Problemot e sto mora da se zema od tehnomarket samo od tamu imam 12rati bezkamaten, so unibanka, setek zemaat provizija i se preku silkRoad banka, ne sakam rabota so niv* ali ke vidam ponedelnik popladne sto/kako...
Kako e samsungot.? Slika/boi ?svetlina/ostrina kako e na 4k videa.?opsto kako si zadovolen...?ovoj tizen os ne sum go rabotel do sega,ne znam kako e so aplikacii bidejki jas ako zemam samsung ke se gleda youtube i iptv preku app, mn.retko ke odi na dvb-c... Do sega na Lg to ja imav smart iptv app,ednokratno se plajka 4.99€ za akcivacija No aplikacijata vredi za site pari* nekade denovive procitav i za tizen deka imalo slicna app za iptv...no za pocetok da odlucam dali samsung ili pak Lg.Во Сетек одредени телевизори можеше да се земат на 24 рати без камата.Јас пред еден месец земав TV SAMSUNG RU7092 55' за 26илјади на 24 рати без камата.
Како без камата и 26.000 кога на истиот под цената им пишува 24 х 1191 ден = 28.580?Во Сетек одредени телевизори можеше да се земат на 24 рати без камата.Јас пред еден месец земав TV SAMSUNG RU7092 55' за 26илјади на 24 рати без камата.