- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 1.853
Не зборувај во трето лице множина, затоа што сам си пишуваш сам си читаш (тоа сам си даваш важност нели!?)... само ти си на форумов за ТВ ЛЦД/ЛЕД, а се обидуваш да протнеш неквалитет наместо квалитет! Јас и да го правам тоа (а не го правам) не го правам поради истите причини, туку реков стопати едноставно следам авторизирани сајтови кои даваат добри оценки за некој модел.... за разлика од тебе кој овдека нудиш евтин маркетинг и со тоа дезинформации протежираш неквалитет!... Се протнуваа такви обиди и предходно на други теми, како на пример затоплување (загревање) на простории... и тн. Можеби незнаеш но на форуми баш тоа (РЕКЛАМИРАЊЕ) не е дозволено. Не е дозволено и вреѓање (она што ти постојано го правиш) што најсликовито кажува дека токму ти си имаш проблем и мотив за фрустрации... а не обратно! Мене ме заболе да ти кажам и за Нептун и за Технометал маркет, или за твојата компанија...само сакам да си купам втор ТВ ЛЕД за спална, кој никако нема да биде од твоите третокласни Хитачи.... ниту пак имам мотив да бидам фрустриран поради тоа, или поради брендовите LG, Panasonic, Samsung Sony.... но кога се говори за вистината тогаш сакам да се чуе и мојата. Тоа значи дека ќе ја искритикувам твојата, но нема да паѓам толку ниско да се бавам со твојот психолошки профил фрустрации и сл....И друго нешто, еве на пр. те искритикував што форсираш третокласни модели, а беснееш што цитирам форуми и сајтови кои форсират одреден модел...а дека сум реален и ама ИЧ неоптеретен со кажаното еве доказ! Зошто не те искритикував за моделот на Samsung UE32EH 5000 кога ти рече дека е многу солиден модел и го препорача некому.... види истите сајтови и нему му даваат исклучително високи оценки. http://www.testfreaks.com/televisions/samsung-ue32eh5000/ги утепа сам рекламирајки брендовиве повеке од тебе никој не ги спомнал до сега а сега благодарение на тебе ке може некој и да се запознае со нив,некогаш и лоша реклама е добра реклама,сам си ги пишуваш сам си одговараш,ти побара мислење помеѓу два бренда а јас ти одговорив,незнам зашто имаш психолошки проблем према други компании кој работат со техника,и проблем со држави кој имаат повисок стандард од нас ,што кај нив нема висока класа на брендови,очаен си и исфрустриран ,и никој не рекламира ти упорнио протнуваш компанија на твоите линкови и ја рекламираш,не убедуваш тука дека не знаеме што е добар бренд,барем да најдеше некој друг модел на панасоник и да падневме во несвес сите ,само не си ти крив толкаво ти е знаењето ,те водат фрустрациите и бесот оди бркај мечки.......и не драпај колчишта секој човек има право на свое мислење а најмалце на твоето што го наметнуваш.
http://alatest.com/reviews/tv-reviews/samsung-un32eh5000-32-inch-60hz-1080p-led-hdtv/po3-194245043,33/
http://www.amazon.com/Samsung-UN32EH5000-32-Inch-1080p-Black/dp/B0071O4ETQ
е сега прашањето ми е следно: дали овие авторизирани сајтови се во право кога Самсунгот го оценуваат добро, а истите грешат кога споменатиот модел на Panasonic го оценуваат исто така добро!?
И знаеш што?..... Изи Џиги! Без навреди! Полека само! Смирено! Може ќе ви тргне!
И дај преку тебе да фаќам врска во СЕТЕК, може ли барем иљадарче да симнете од цената на споменатиот Самсунг.... ти ветувам одма го купувам! Ете така се создаваат лојални купувачи и се прави добар маркетинг, а не вака како што ти правиш!
Поздрав. Иљадарче само доле!
no hard feelings