Уклучи ја 3D опцијата на телевизорот.spustiv 3d filmovi site mi gi dava na podelen ekran,nekoj da pomogne
Со LED имаш поквалитетна слика, поживи бои и појак контраст (и ете, троши помалку...)а ако не е LED?
многу различни муабети за LED имам слушнато
1. Дигитални канали ќе ти најде само ако си на Телекабел затоа што тие не наплаќаат за нив, а за другиве ти треба посебен ресивер или па да доплатиш.Здраво имам две прашања на кои се надевам на одговор или совет.
1. Имам LG LV3550 и како шо гледам би требало да има вграден дигитален ресивер меѓутоа неможам да најдам никаков дигитален канал. Дали и можно, бидејќи моментално користам аналогна телевзија без ресивер.
2. Сакам да купам помал Тв за во друга соба, околу 32'' биде и со цена до 15000. Фирмата не м е толку битна ама би сакал да ги има основните функции. Ако може некој да ми предложи неколку модели па да разгледам
фала однапред
Шо е финтава со GrundiNg-ov, јас сум слушнал за Grundig а овој и според цената не е Грундиг изглеа некоја кинеска копија. Го побарав и на нет таков не постои. Истиот е околу 500 евра
За тие пари, што очекуваш?Шо е финтава со GrundiNg-ov, јас сум слушнал за Grundig а овој и според цената не е Грундиг изглеа некоја кинеска копија. Го побарав и на нет таков не постои. Истиот е околу 500 евра
Оди на LG, нема утка, а и ќе имаш USB портови за филмови слики музика и чуда.Вака сега најверојатно летово ќе се купува телевизор, така да во моментов се двоумам меѓу два - Panasonic TX-L32UX3E и LG 32LV3400
Ако може некој поискусен да ми каже кој е подобар од овие 2 и зошто (јас се мислам за LG-то да го земам)
Или пак да ми препорачате друг телевизор, од 20-23000, не мора да е од Техномаркет.
NTFS читале од секогаш, а DTS никогаш, не ми се верува и сега а и во иднина да читаат DTSВо Нептун моментално има акција за новите LG лед серии од 2012 што се со пасивна 3д технологија со нeго одат 4 пара наочари и блу реј плејер. Нешто одеше реклама и за 5 години гаранција а веќе познато е дека читаат скоро се вклучуваќи и ДТС звук и хард диск во нтфс формат.
Секако дека читаат а не е тешко да се провери на нет. Конкретно за новиве синема 3д модели од LM620 па до крај...NTFS читале од секогаш, а DTS никогаш, не ми се верува и сега а и во иднина да читаат DTS
Секако дека читаат а не е тешко да се провери на нет. Конкретно за новиве синема 3д модели од LM620 па до крај...
Audio Codec AC3(Dolby Digital),EAC3,HAAC,AAC,Mpeg,MP3,PCM,DTS
Секако дека читаат а не е тешко да се провери на нет. Конкретно за новиве синема 3д модели од LM620 па до крај...
Audio Codec AC3(Dolby Digital),EAC3,HAAC,AAC,Mpeg,MP3,PCM,DTS