Лазар Темелков во „елемент“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Задржава време човекот :cool: нема изгледа доволно материјал за бла бла бла и затоа така се завлекува ко теретен вагон :pos: Мада главна причина е жутата што ја пиел :pos:

Е ваков јас да се појавам на работа,ме дигат двајца од обезбедување под мишки
и летам преку капија,со забрана да не се приближувам таму на 6 км.растојание до век.
Е а колку чекат за работа со завршени студии по новинарство или слични а што не помирисале алкохол, што има врска ова па овој за кило ракија го примиле на работа.

Дали имаш чувство дека си пијан, напафкан или сепак е само Лазо во елемент?:eek:
Ќе вршиме пренос од интересни места, Струмица, Куманово...ги има уште неколку :pos:
Alfa HD Slow Mo

се ти е интересно после 5-6 ракии хахахахаа се прснав од ова :pos:

Ау како ја шмекна плавата :D

Алал да му е. Се пресмеав, гледав во живо. Најсветлата точка во ова сивило, тринеделно.
Човекот од мака се има дамлосано, Алфа доби нов сопственик, на новинар со такво искуство некој ропак да му диктира, малку е тешко.

Не личеше, пропуст е на тие што го пуштиле во емисија во таква состојба, но крај краева, луѓе сме, не треба да му се земе за сло.

Алал да му е. Се пресмеав, гледав во живо. Најсветлата точка во ова сивило, тринеделно.
Човекот од мака се има дамлосано, Алфа доби нов сопственик, на новинар со такво искуство некој ропак да му диктира, малку е тешко.

Не личеше, пропуст е на тие што го пуштиле во емисија во таква состојба, но крај краева, луѓе сме, не треба да му се земе за сло.

Јас не му земам за зло, ептен ме расположи:)

Добро се држи, јас после неколку ракии ми се врзвит јазикот целосно.Ама интересни места, врв. :pos:

Кој е новиот газда?

A Maла Преспа не е интересна за Лазо? :icon_lol:
Добро му беше ова, врв и во стилот на цела таканаречена кампања - Лазо Мајсторе :cuc:

Овој гарант има пиено од брзосмртките што ги пие Васе пијандурата од Маџари :pos::pos:

Кој све не е денес Дипломиран Новинар.

Јас лично мислам дека на човекот му дошло преку глава од изборниов циркус, а можеби не е пијан, туку намерно се прави наудрен. :pos:

Како и да е, секоја му чест, лично ми се допаѓа повеќе ваквото известување, отколку известувањето од останатите телевизии.

Back
На врв Bottom