Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Му ја расипаа серијата на Соколов :(

Ај ај доста беше ги видов за последен пат како играат Бо,Антиќ,Гечевски и Илиевски.

Нека си идат даље Летонциве бољи се 20 пути.

Бездушници све да им ебам. Треба да се срамат некои што го носат овој дрес на себе. Брука...

Ќе тепаме со 10 а?- Ај вгодина :D
Овај Летонецот му кажа на Самарџиски како се куца на крај !

Nevidliv faul na Sokolov!

Gece go pratam kako trca.Izivuvanje e ova za nego.

Bo si go ladi,pa zasto da ne koga vo Skopje go cekaat fini devojcinja. :pos:

Iskreno ovie ne mozat da promasat.

Абе не се прајте со сила матуфи !
Играјте си денес на Латвија и Црна Гора и земете си пари :)

После вчерашниот пораз за нас е завршено првенството можеа уште од вчера да си ги спакуват куферите, вчера ни беше НАЈВАЖНАТА утакмица на Европското, значи ни прат услуга и другите во групата нас мува не не лази, епа пијаничишта едни гледајте шо побрзо вратете се во Македонија! Во второ коло Латвија ја тепа Црна Гора и тоа ни беше добар резултат за нас, затоа што Црна Горе не тепа нас 1 коло, после тоа Литванија ја тепа Латвија и ние шо прајме??
Губиме од Босна :eek: :tapp:

Србите мислите матуфи сте или нафта пијат ?
Па тие денес ќе излезат да играт со тие шо не добија шанса до сега или пак имале мала минутажа, к*р ќе ги боли србите за вечерашната утакмица, зато мислам Црна Гора ќе си добие вечер...
На ова ебано европско секој 1 бод е вреден, не видовте уште од 1 коло какви резултати имаше па и до сега, сите бош резултати излегваја, Русија со 4 порази ејјјј Русија, Турција и тие слабо, Франција губи од Германија, а после обие губат од Британија МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ !
Секој 1 бод е вреден, Србија доколку пренеси 4 бода, во зависност од другите резултати од групата тогаш само со 1 победа е во 1/4 финале и сега тие ќе оделе со 3 бода понатаму?

Како второ...
НЕМА ШАНСИ НИЕ ДА ТЕПАМЕ СО 10 РАЗЛИКА !!!!
Ги гледав неколку пати Латвија, млада надежна репрезентација, плус се и без Бертанс, не се нешто посебни ама имаат тимска игра НИКОЈ НЕ СЕ ПРАЈ ЅВЕЗДА, значи игра цел тим ! А не кај нас кој зеде шутна за 3 кој од кој поголема ѕвезда ! И да тепаме поќе од 4 разлика нема да биди !
Добар напредок имат Латвија пред 2 години завршија 22 место сега ќе го подобрат за дупло пласманот !
Ние од Босна губиме па сега ќе ги тепаме Латвија и тоа со 10 ХАХАХА ако гледам од Пелистер ! А Латвија ги отепа Босна...

Ако тепаме со 10 и поќе јас носам аватар од Комити 1 недела :D

Те држам за збор :)

Што му е на Игорче ? Па натпреваров е предаден уште од вчера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom