Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Човече каква Босна какви бакрачи бре, теорија не постои да загуби Литванија. Вчера од нас ќе изгубеа за малце, а да не те потсетувам колку бевме мизерни. Тепа Литванија 1000000000%, не може Казлаускас да изгуби од Аца “трица“ Петровиќ.
Брат тоа е мое размислување, пишав и зашто, Литванците пласирани понатаму, сигурно ќе влезат поопуштени, а воие напалени сигруно ќе играат некоја посмирена игра, нема како против Летонија и Србија од кај им текне да шутираат, ова е истоиска шанса за нив да влезат во втората фаза, а таму ќе имаат шанси и да стигант до 1/4 финале, така да не треба да ги потценувате.

Не се секирајте за математики, МКД.МК ги спреми за вас :pos:

Прегледај го приврзокот 72093

Сајтов има испрано доволно мозоци што мислат дека се зависи од првите 2 меча денес и слепо се надеваат на пласман. Па дури и форсираат наслови Србија тепа за нас, Литванија тепа за нас :sick: .
Неубо ми паѓа ко ќе читам како од пети се надеваат сите на фб на некој фантомски пласман натаму.

туку речи чесно да си испадниме

Се пренесува еден бод од пораз во следната група, барем така беше на Евробаскетот во Литванија...

Е па тоа е тоа. Денот Д.

Макар и Србите би тепале вечер, нашиве треба да изиграат за себеси и да покажат дека имаат игра за "минимум медал"

Последен натпревар за Бо, Владо, Тоше и Перо во репрезентативниот дрес :place:

Мене повеќе ќе ми значи да видам заложба на кошаркарите, борба, без откажување. Ама според тоа што го видовме до сега...тешко...

По кого се распуца Дуда на прес по Игорче? Не го фатив моментот кој поставуваше такви дебилни прашања?

Ќе има борба од кошаркарите,ајде лавови наши!
Само оној силосон да не влезе со прекршоци уште непочнат и се ќе биде во ред.

:vozbud::vozbud:

u%20srce%20te%20nosam%20golema.jpg

:drk:

Симпатична репрезентација ми се латвијциве, нема да ми биде криво и да не тепаат.

Треба чудо да се деси ние да поминеме даље,и да тепаме денес 10+ разлика,Србија ке им пушти на Црна Гора,колку ние да не поминеме:)

Strim.

Da, dosagam ko komarec u leto no vetuvam nema da dosagam poveke oti naskoro vremeto ke zaladi i ke ispocrkam...oti sum komarec.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom