Late Night Show со Миленко Неделковски

• Креатор на темата Креатор на темата ***freak***
  • Време на започнување Време на започнување
Како не ја фатив порано емисијава, жешка ми се чини... :)

„Како вика тато? За шмизлата, што вика тато?“

:)))))))))

Шампион :)))))

сега си идам дома па не гледав.
Сега Миленко спомна дека се разви дискусија на кајгана па одма идам да видам шо се рабооти :)

Овај влатко ми е некако одвратен па и да бев дома немаѓше да гледам :)

„Како вика тато? За шмизлата, што вика тато?“

:)))))))))

Шампион :)))))
:pos:

Сеа на крај фатив... како не знаев порано... закон... си се изнасмеав :pos:

веќе напишав... Ѓорчев... доза смеење во вечерните часови :)))

Ѓорчев многу се нервира, и го сфаќам, патриот е човекот, и јас се нервирам кога некој ми контрира на нешто што цврсто го поддржувам...

А да, и видовме какви спомен куќи си направиле транзиционите позиционери на времето, и тоа на Водно...

:pos:

Сеа на крај фатив... како не знаев порано... закон... си се изнасмеав :pos:

веќе напишав... Ѓорчев... доза смеење во вечерните часови :)))

:pos::pos::pos:
ги броеше минутите :pos2: вика абе Миленко на Грчев му даде 15 минути мене само 3 :pos2:
а овој па едва можеше да го смири ептен Влатко забегуваше :pos:

за оној кој гради смејте се, за оној кој кради поштовајте го.........

а овој па едва можеше да го смири ептен Влатко забегуваше :pos:
Сигурно... зарем наседна некој на смирувањето на Миленко?

Сликите што одеа на екранот од кај излегоа, или Влатко саботажа направил во режијата?

Не бидете наивни... си се договориле Влатко и Миленко за „Водно делот“ и демек ај ја ќе те запирам ама ти нема да запираш...

За такви финти...

Сликите што одеа на екранот од кај излегоа, или Влатко саботажа направил во режијата?

Не бидете наивни... си се договориле Влатко и Миленко за „Водно делот“ и демек ај ја ќе те запирам ама ти нема да запираш...

За такви финти...
...новинарски финти, нели?..

За такви финти...

јас не наседнав на ништо немај ти гајле, а сликите секако дека однапред договрена работа ама и Грчев знаеше дека се прикажуваат

Не е така огледало.
Ама, не може ниту да ти стане јасно како е (т.е. како мислам јас дека е) бидејќи, такво е времето...

Не директно кон тебе дека не може да ти стане јасно, помалку генерализирам.

И пак,
Како вика тато? :)))

огледало не дека не беше во право Влатко, ама темата од црквата ја забега да личи на тв дуел како оние на времето на мтв

Ѓорчев ја однесе темата во сосема друг правец.Кажуваше за некои мафии,пруги, ученици,татковци,деца,дедовци,кметови...Врска немаше со темата за црква на плоштад...

јас емисијата не ја гледав.....не ми ни треба да ја гледам, некој зад себе ќе остави нешто напраено а некој ќе растурвит од напраеното....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom