- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Manchester United
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене не ми е проблем, ако на некој му смета нека пиши па ќе те кикниме, затоа што сепак такви се правилата.
А и онака ќе испадниш со Стоук![]()
Manchester United

Таман за сеир. Ги скинав Брајтон, Борнмут, Стоук Моук.. На овие паѓамManchester United
кур да ги отепа им ебам канцерот мајчин!

.
Таман за сеир. Ги скинав Брајтон, Борнмут, Стоук Моук.. На овие паѓамкур да ги отепа им ебам канцерот мајчин!
![]()
Тури му пепел јбг. Битно тоа ми беше најдолг ран на ЛМС откако ја играм играва. Последниве месец дена се осеќав како Тед кога го рецитираше Пеколот - I've never gotten this far
Среќно на сите шо останавте. Нека победи најсреЧниот.
ПС - Драгонот не го кикнувајте. После сто кола, грев е да испадне некој поради доцна пријава. Башка и пикот му е крвав![]()
[DOUBLEPOST=1523825931][/DOUBLEPOST]
Јас го имам Вест Хем, драгонот Стоук...нерешена е утре 1000000%

Последниве 2 кола ги бирам ВБА и Стоук
.....и после некој ќе отпадне со Јунајтед. Кога бирате пацерски екипи...кој ви е крив што не ги одбравте Стоук или ВБА
Не. Не почнува од утре.Следно коло почнува од утре иначе. (Сите утакмици освен Барнли-Челзи се од 35то коло) @druidmkd тагни ги сите да одберат екипа
За мене Вотфорд иначе, иако овие Палас се ептен заебани откога им се врати Заха.

@ziak92 Бирај до вечер!!!