Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Што не тагнувате бе педери :(

@druidmkd предоцна е да бирам некоја од преостанативе екипи што не се почнати?[DOUBLEPOST=1523715086][/DOUBLEPOST]Ако смеам.....

Стоук

Мене не ми е проблем, ако на некој му смета нека пиши па ќе те кикниме, затоа што сепак такви се правилата.
А и онака ќе испадниш со Стоук :D

Мене не ми е проблем, ако на некој му смета нека пиши па ќе те кикниме, затоа што сепак такви се правилата.
А и онака ќе испадниш со Стоук :D

Што е до мене, нема проблем.

Таман за сеир. Ги скинав Брајтон, Борнмут, Стоук Моук.. На овие паѓам:несвест: кур да ги отепа им ебам канцерот мајчин!
tumblr_mubqstuFuZ1svvwi4o1_500.gif

Тури му пепел јбг. Битно тоа ми беше најдолг ран на ЛМС откако ја играм играва. Последниве месец дена се осеќав како Тед кога го рецитираше Пеколот - I've never gotten this far:вонзем::icon_lol:
:pos::pos::pos:

Среќно на сите шо останавте. Нека победи најсреЧниот:D.

ПС - Драгонот не го кикнувајте. После сто кола, грев е да испадне некој поради доцна пријава. Башка и пикот му е крвав:cool:

Јас го имам Вест Хем, драгонот Стоук...нерешена е утре 1000000%

Таман за сеир. Ги скинав Брајтон, Борнмут, Стоук Моук.. На овие паѓам:несвест: кур да ги отепа им ебам канцерот мајчин!
tumblr_mubqstuFuZ1svvwi4o1_500.gif

Тури му пепел јбг. Битно тоа ми беше најдолг ран на ЛМС откако ја играм играва. Последниве месец дена се осеќав како Тед кога го рецитираше Пеколот - I've never gotten this far:вонзем::icon_lol:
:pos::pos::pos:

Среќно на сите шо останавте. Нека победи најсреЧниот:D.

ПС - Драгонот не го кикнувајте. После сто кола, грев е да испадне некој поради доцна пријава. Башка и пикот му е крвав:cool:

Добар си добар, следната сезона повеќе среќа :D[DOUBLEPOST=1523825931][/DOUBLEPOST]
Јас го имам Вест Хем, драгонот Стоук...нерешена е утре 1000000%

13237083.jpg

Последно уредено:
Јеа боиии се спасив некако :D Последниве 2 кола ги бирам ВБА и Стоук :D .....и после некој ќе отпадне со Јунајтед. Кога бирате пацерски екипи...кој ви е крив што не ги одбравте Стоук или ВБА :D

Мислам следно ќе отпаднам али видиќемо...

Ватфорд

Следно коло почнува од утре иначе. (Сите утакмици освен Барнли-Челзи се од 35то коло) @druidmkd тагни ги сите да одберат екипа :)

За мене Вотфорд иначе, иако овие Палас се ептен заебани откога им се врати Заха.

Следно коло почнува од утре иначе. (Сите утакмици освен Барнли-Челзи се од 35то коло) @druidmkd тагни ги сите да одберат екипа :)

За мене Вотфорд иначе, иако овие Палас се ептен заебани откога им се врати Заха.
Не. Не почнува од утре.

Ова се официјалните мечеви за следно коло:

upload_2018-4-17_2-33-22.png

Не. Не почнува од утре.

Ова се официјалните мечеви за следно коло:

Прегледај го приврзокот 189288

Да, но „одложените“ утакмици се вечер и утре, а сите имаме одбрано веќе по 12 тимови па не би било лошо да влезат и тие утакмици во изборот :D @ziak92 Бирај до вечер!!!

Брајтон - Тотенхем
Барнмут - Манчестер Јунајтед
Лестер - Саутемптон
и утакмиците на сликата од драгонскај

За мене Кристал Палас.[DOUBLEPOST=1523952498][/DOUBLEPOST]Untitled.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom