Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Рики па како да одбројува време до удар на метеор со земјата.
It's about honor... you wouldn't understand.
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 23:21 ---

00:40h left
Време е да ја отвориме наградната игра. Одиме со првото прашање. Каде моментално се наоѓа @Mad_Coko?​
а) Дома пие какао? (Coko)​
б) У кафана пие ракија дур полуголи плесачици играат околу него.​
в) Го мавнало некој адреналински удар од возбуда што у иста недела учествува у финале на темава + притисокот од колоквиумската недела си го направило своето и сега е у полу-кома, може да гледа и слуша, али не може да збори, па очајно се обидува да им каже на неговите најблиски да се логира на кајгана за да пријави тим, али не можат да го разберат па почнува да плаче, а ради тоа почнуваат да плачат и тие околу него.​
Ве молиме пријавете ги одговорите пред 11:30.​

За да не ни пропадне колово, подобро за овие 40 минути да се пријавуваме за vol. 4 :P

It's about honor... you wouldn't understand.
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 23:21 ---

00:40h left
Време е да ја отвориме наградната игра. Одиме со првото прашање. Каде моментално се наоѓа @Mad_Coko?​
а) Дома пие какао? (Coko)​
б) У кафана пие ракија дур полуголи плесачици играат околу него.​
в) Го мавнало некој адреналински удар од возбуда што у иста недела учествува у финале на темава + притисокот од колоквиумската недела си го направило своето и сега е у полу-кома, може да гледа и слуша, али не може да збори, па очајно се обидува да им каже на неговите најблиски да се логира на кајгана за да пријави тим, али не можат да го разберат па почнува да плаче, а ради тоа почнуваат да плачат и тие околу него.​
Ве молиме пријавете ги одговорите пред 11:30.​
г) Пичка е и се плаши од пораз.

ОМГ Да не го видов постов на Дани во другава тема уште ќе бев во заблуда дека уствари Mad Coko си одбрал тим.
А затоа и ми падна смешен коментарот на Џену. :ROFLMAO: Комедии.

Леле си викам овој Рики ненормален е или неписмен... после тоа гледам јас сум бил неписмен уствари.:pos:

Mad Coko знам како ти е ако читаш од негде, јас влегов у финале во Бундес ЛМС лани и заедно со Тони не дисквалификуваше Кумановец зошто не одбравме тим и немаше победник играта :ROFLMAO:

За друг пат вака пред финале ќе треба недела унапред да ги тагнувате :D

00:25h left
Второ прашање во најдобрата игра на форумот: "Каде исчезна финалистот?". Прашањето гласи...​
- На скала од 1-10, колку избедиран ќе биде @Mad_Coko ако после полноќ се упали на форумот и види дека заборавил да пријави тим?!​
а) 1​
б) 2​
в) 3​
г) 4​
д) 5​
ѓ) 6​
е) 7​
ж) 8​
з)RickyLFC9 е најбољи
ѕ) 10​

И покрај тоа што ни исчезна финалистот сепак сме подобро натпреварување од Макфест :D

- На скала од 1-10, колку избедиран ќе биде @Mad_Coko ако после полноќ се упали на форумот и види дека заборавил да пријави тим?!​
а) 1​
б) 2​
в) 3​
г) 4​
д) 5​
ѓ) 6​
е) 7​
ж) 8​
з)RickyLFC9 е најбољи
ѕ) 10​

Јас мислам дека веќе ја посетил темава да пријави тим, но на претходната страна видел дека веќе ги одбрал Норич па заминал на некоја од дестинациите од првото наградно прашање.

Еееее Disappearance ! Ме чуди што до сега никој не го бараше филмов во темине за филмов.

Back
На врв Bottom