Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ви победат тимовите и на двајцата наредното коло, губи тој што прв го одбрал минатогодишниот шампион (Челзи), во овој случај @RickyLFC9 или друго правило важеше?

@Ilumious

Ако ви победат тимовите и на двајцата наредното коло, губи тој што прв го одбрал минатогодишниот шампион (Челзи), во овој случај @RickyLFC9 или друго правило важеше?

@Ilumious
Ако отпаднат :) Ако изгубеше Лестер сега, ќе победеше тој што го има Челзи избрано прв :) а додека тепаат, си тераат.

Кога ќе се мислиш дали да го земеш Стоук или да играш "фер" нека ти текне колку гомна има изедено за Јунајтед на форумов.

Како што Бобан Рајович еднаш рече. Прво те игнорираат, па те исмеваат, потоа се плашат од тебе, а на крајот ти ги победуваш.

Тоа ми беше и целта, да го повторувам Рики со тимовите....
Стоук...

Untitled.jpg[DOUBLEPOST=1451848972][/DOUBLEPOST]
Ако отпаднат :) Ако изгубеше Лестер сега, ќе победеше тој што го има Челзи избрано прв :) а додека тепаат, си тераат.

Нели е тој што последен ги одбрал?

А која би била логиката да е тој покасно што ги одбрал? Ај размисли малце. :)

Доколку во едно исто коло отпаднат наеднаш сите играчи кои преостанале, победникот ќе биде избран по утврдување на играчот кој го избрал шампионот за изминатата сезона последен.
Ај прочитај ги убаво правилата што ти си ги постирала :)

Тoј штo пoследен гo oдбрaл лaнскиoт шaмпиoн

Доколку во едно исто коло отпаднат наеднаш сите играчи кои преостанале, победникот ќе биде избран по утврдување на играчот кој го избрал шампионот за изминатата сезона последен.
Ај прочитај ги убаво правилата што ти си ги постирала :)
Лошо сум постирала кога сум му објаснила на ѓавол, моја грешка, затоа сум те збунила. Во двобој со Рики, ти победуваш ако заедно отпаднете затоа што уште ги немаш одбрано :)

Тотенхем Хотспар... Уште 2 минути за Рики да одбери тим :)

Back
На врв Bottom