Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само јас си бев останат во сите 4 ЛМС, сеа најдоа да губат дома да им ебам глупаците.[DOUBLEPOST=1427066065][/DOUBLEPOST]ПУ! ЈАЗ'К...
Само јас си бев останат во сите 4 ЛМС, сеа најдоа да губат дома да им ебам глупаците.ПУ! ЈАЗ'К...
Само јас си бев останат во сите 4 ЛМС, сеа најдоа да губат дома да им ебам глупаците.[DOUBLEPOST=1427066065][/DOUBLEPOST]
Само јас си бев останат во сите 4 ЛМС, сеа најдоа да губат дома да им ебам глупаците.
Леверкузен.
Те нема ни у топ 3 и тоа по три одиграни кола. А коа сме кај кола и пежово да не заборавам да ти го спомнам дека многу јако ти стоиЕ тaкa, биди еднaш прв.
И тукa нa туѓ грб дo 4тo кoлo, a ?![]()
Те нема ни у топ 3 и тоа по три одиграни кола. А коа сме кај кола и пежово да не заборавам да ти го спомнам дека многу јако ти стои![]()
Абе Баерн не ми беше слободен, го имав одбрано. Иначе немаше кај да бегаПа ако ставам поинакво лавче, ќе ми го избришат од администрацијата... Море види што ми направија нашите
А ти сега најде да препишуваш од друг![]()