Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se prijavuvam, Newcastle za ova kolo!Ве гледам сите што имате сменето јузери не се секирајте
Дечки сори, ама до недела до 00.00 има пријавување, две недели имаше рок
По некоја педерска логика го губиме наредниот меч.Е, стварно не ми оди играва...![]()
Значи мене не ме играте а? Шо е толку тешко да се внесе едно име во табелата? Јас не ни знаев дека сте почнале втор круг, не дека намерно се влечев, па не се пријавував...Ве гледам сите што имате сменето јузери не се секирајте
Дечки сори, ама до недела до 00.00 има пријавување, две недели имаше рок
Абе Боби дај малце логика уклучи, ти ако се ставиш накнадно ќе имаш 20 тима за избор, другите 19, автоматски ќе си во плус.Значи мене не ме играте а? Шо е толку тешко да се внесе едно име во табелата? Јас не ни знаев дека сте почнале втор круг, не дека намерно се влечев, па не се пријавував...
Па нели од ова коло почна втората рунда? Или не...?Абе Боби дај малце логика уклучи, ти ако се ставиш накнадно ќе имаш 20 тима за избор, другите 19, автоматски ќе си во плус.
Друго, во името на темава пишуваше дека пријавувањето е во тек за втор круг две недели може и повеќе, како сите знаеле а ти не си знаел. Не е намерно, не се секирај, немаме ништо против тебе.
Ја и во бундеслигата и сега во премиер од прво коло испаднав, а спортска фаќам жими мајка.Е, стварно не ми оди играва...![]()
Тие што се пројдени можат уште сеаТимови за следно коло се бираат после крај на колово така?