Lana Del Rey

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ајде конечно нешто ново од Лана, баш ме израдува. Едвај го чекам албумот сигурно ќе биде предобар не се сомневам. :love:
Еве уште нешто од Ultraviolence што излезе неодамна „Meet me in the pale moonlight“.

Член од
6 април 2014
Мислења
57
Поени од реакции
44
Има убај песни ама некогаш ме пра пОдЕпРеСиВнА :unsure:

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Излезе видеото за West Coast!

Јас дефинитивно сум заљубена во нејзините видеа, и го обожавам стилот во кој и се направени..
а Лана е совршенство. Се израдвав кога прочитав дека во West Coast ќе се појави Bradley Soileau, моделот од Born to die и Blue jeans.
Совршен спој ми се двата.
Се на се, Ultraviolence ќе го достигне врвот од албум без сомнение. :love:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Музичката ѕвезда Лана Дел Реј најави дека нејзиниот нов албум „Ultraviolence“ во продажба ќе излезе на 17.јуни. Пејачката постепено ги објавува песните кои се наоѓаат на албумот, а последна на YouTube ја објави онаа според која е насловен албумот. Во песната, Дел Реј пее за девојка која се наоѓа во врска во која е предмет на малтретирање. Пред оваа песна, Лана Дел Реј ги објави „West Coast“ и „Shades of Cool“.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ќе растури "Ultraviolence", уште од сега се сеќава дека ќе биде моќен албум... мрачен баш својствен за Лана. Едвај чекам да излезат и останатите песни, слушнав snippet од "Brooklyn baby" .. се заљубив во песната.
Несомнено ќе биде masterpiece овој албум. :love:

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
He lives for love, for women, too
I'm one of many on his blue

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Еве го и видеото за "Shades of Cool"

Мене ми е повеќе од совршено, ми се допаѓа начинот на кој ја изразува својата љубов спрема постарите мажи како што и самата вели.
Иако повеќе ми се допаѓаат видеата каде што е со помлади како што беа со Asap Rocky и Bradley Soileau.. :LOL:
Се надевам ќе извади видео и за Ultraviolence, и за Brooklyn baby.. тие две ми се омилени од овој албум.
Го симнав Ultraviolence, искрено да кажам.. има добри парчиња, но мене по мааалце како да ме разочара. Спрема Born to die, е неспоредлив..
Од Born to die сите траки и беа хитови, се надевам ќе се врати во форма, не дека не ми се допаѓа овој мрачен стил што го има во Ultraviolence, но повеќе ми се допаѓаше старата Лана.
Како и да е.. што и да се кажи, малце е.. Lana is the Queen!!! :love:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Mnogu mi pravi kjejf, no moram da vi kazham deka chovek vo normallna sostojba nema nikogash da se sozhivee so nejzinite pesni. Muabetov ne vi e samo od mene tuku i od 2-3jca drugi koi znam ja slushaat Lana.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Абе луѓенца што бидна со Лана :( Ја здрма музичката сцена последните неколку години, изваде епик песни и сега тишина, молк.. :place:
Нешто мрдна последниов месец со Honeymoon даде знак дека е жива, инаку кога излегува нов албум има некои информации?
Јас после Ultraviolence кој ми е преслушан благо речено милион пати морам да слушнам нешто ново од неа, drugs ain't shit on Lana :oops:

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623
Lana - music for fucking sad people...

Новата ѕвезда шо ќе се памети во историја. Евергрин. По 100 пати една иста песна на рипит не е досадна.

Со голема душа. Искрена.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444

Нова песна излезе денеска, новиот албум ќе биде најдобар според мене, подобар дури и од Ultraviolence.

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623

Нова песна излезе денеска, новиот албум ќе биде најдобар според мене, подобар дури и од Ultraviolence.
Нешо не ми се допаѓа песнава... :) али чекам да го слушнам целиот албум

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Имаше периоди кај шо си ја слушаф ептеМ али сеа ми е мех некако.

Вака нешо поинтересно а-у

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Таман ја исплукав што не извадила ништо ново со месеци ете ја оп не почасти со ново masterpiece :love:
Не знам за вас ама мене High by the beach ми е магија, на рипит со денови ми е и си ја ставив на рингтон :cool:
Едвај го чекам Honeymoon и баш премногу се радувам што ќе биде во стилот на Ultraviolence и Born to die..
Да ја немаше Лана ќе требаше да ја измислиме :love:

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623

Коментар?

Ма нема многу шо да се коментира. Видеово би го сместил во топ 10 на сите времиња.

Само Лана вака може :)

Kajgana Shop

На врв Bottom