Lana Del Rey

Body Electric

Del Rey
Член од
15 јуни 2011
Мислења
222
Поени од реакции
334
Ајде наздравје! Конечно протече вистинската верзија на албумот! Оргазми, оргазми... :vozbud: :cuc: :love:

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Мн е посебна,има некоја посебна симпатија во себе.Авион кратко кажано.

Body Electric

Del Rey
Член од
15 јуни 2011
Мислења
222
Поени од реакции
334
Дефинитивно омилена песна (аудиото е официјалното на оваа видео, не е од оние претходните „протечени“ верзии)

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85

Песнава ме потсетува на водење љубов. :)
Единствена замерка до Лана имам за старите мажи! Немора во секоја песна да ги споменува. Јас сеуште сум млада и мразам постари мажи...:sick: Навистина не ми се допаѓа тоа. :facepalm:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Уникат е, добра и кул кога се' ќе се собере на купче. Да не забега само со песните ептен - тешки филозофии мава во некои од поновите видеа (Ride), чиниш audio lecture слушаш. Тоа од една страна, а од друга не знам зошто ама грозно ме асоцира на Ејми Вајнхаус, да чукнам у дрво да не заврши како неа само.

Врв ми се Blue Jeans & National anthem ! ;)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559

песнава ми е фантазија, секс.... нешто пресовршено...
се навлеков од прво слушање... ми буди некои посебни чувства...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Summertime Sadness и Born to Die не сум свесна ни сама колку ги имам преслушано. Ме опушта типкава со песните кога сум нервозна. Незнам ми доаѓа како освежување во музикава. Интересно е како сте се пукале двајца по двајца на темава, али најинтересно е како сте се надоврзувале во расправата А и Б се караат се појавува Ц од нигде никаде па продолжува со Б, А заминува доаѓа Д им се приклучува и така натаму. Сплет ужичко коло :D
За сите оние кој сакаат да ја слушнат во живо и имаат средства да си го овозможат тоа и почнува турнејата по Европа па може да видите каде да прошетате и да ја посетите на концерт.

Kajgana Shop

На врв Bottom