Lalola

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, серијата почнува утре, гледам многу ја фалите па ај да го видам и тоа чудо од серија, не оти се работи за нешто посебно, ама со оглед на тоа што немам што да правам тоа време, па ќе ја ѕирнам малку.

СпаЈдеР попусто тресеш глупости и исто така попусто се изнамачи да употребиш мозок во последниот пост, не можеш ти да тврдиш дека некоја оригинална серија е копија колку и да споредуваш... Лалола си е серија која допрва ја чека успех и продажба на НЕЈЗИНАТА лиценца насекаде по земјите! први на листата се FOX:bip: па види ти сеа кој краде идеи!

Вака да ти кажам. Не ми одговори буквално на ништо од постот. Немаш аргументи. My God овие глупости што ги тресев ги сметам доволни за да можам да тврдам дека не е оригинална идејата со посочување на 2те претходно споменати филмови.
А крадењето идеи. Малку си ги размешал лонците. Крадење е кога нешто ќе позајмиш без да платиш права за тоа. Да направиш римејк значи да обработиш стар филм, песна ор ватевр и се вика cover. Второво очигледно дека не е оригинал, ама ако нешто не е римејк не значи дека е оригинал. Главната тема во Лалола нема о од оригиналност :smir:

Но да не ме сватиш погрешно. Јас не реков дека Лалола е нешто лошо, само дека не е оригинално. Можда е забавна. Ако имам можност би погледнал епизода од истата(иако мразам сапуници) и би изнесол подетално мислење околу истата.

Јас мразам се` што е наменето за на ТВ а е по потекло од латиноамериканските земји, така да и оваа серија автоматски оди на игнор листа.
Втора причина зошто би ја мразела серијава е затоа што на нејзино место може секој ден да се пушта некој понов интересен филм, не мора некоја ексклузивна премиера. Исто така би било добро да се потсетиме на пример на Војна на ѕвездите, Кум, Шрек...
Трета причина затоа што ќе ја мразам Лалола и нема да ја гледам е Дијаманте. Поради неа не си легнав неделата вечер, убедувајќи ја во темата најдобронамерно дека најпаметно би и било да оди да се лечи.
Мислам дека е доволно.

Сите шпански срања се со една тематика, загубена тематика да бидам појасен или па уште појасен оваа загубена тематика е загубен брат, сестра, дете, богатство и еве конечно малку посовремено загуба на алатот овој... полот де, било како истото ќе се провлекува низ минимум 358 епизоди со 3 пати реприза во текот на едно деноноќие за запалените баби да можат на мир сите да ги фатат т.е да не пропуштат некој битен детаљ како веројатното клише кое би следувало во ова срање од серија кога лаллалао ќе оди да мочка и ќе види дека нема мочало па ќе следуваат паники, урлање и скокање по ѕидови, да не зборувам за моментот кога ќе ја/го штипнат за задникот па овој/оваа ќе збесне.... било како бабите ќе имаат забава, ќе ги надополнат и оние слободни 30 мин за да дишат меѓу Росалинда и Глупалинда...

А во Лалола уште ги користат тие белите бежични телефони од 50-60 цм кои кога ќе те удрат паѓаш во несвест?Или се опремија со мобилни?

шије ми га ѓура...
и дајте кажите барем по што е толку посебна?
Точно. За сите шо викате дека ја напаѓaме, посочете зошто вие ја гледате или сакaте да ја гледате... Шо е толку оригинaлно и неповторливо во приказната.
И мене не ми се верваше дека ова ќе го прашам. :icon_lol:

Ајде, тие што сте ја гледале, одговорете ми барем на прашањево, иако однапред го знам одговорот:
Дали и во оваа серија по 72489320583290589230 епизоди, во последната се` се решава? Да знам да ја гледам само неа барем:tapp:

Девојка што сака да биде маж, барем според најавата. Не фала:) редтјуб лезбос рулз:)

Ајде, тие што сте ја гледале, одговорете ми барем на прашањево, иако однапред го знам одговорот:
Дали и во оваа серија по 72489320583290589230 епизоди, во последната се` се решава? Да знам да ја гледам само неа барем:tapp:
И да го пропуштиш прекрасниот заплет проткаен низ останатите 356 епизоди :nenene:

Што ќе им раскажуваш на внуците после?

Уште една шпанска пародија. ЛаСрање.

И да го пропуштиш прекрасниот заплет проткаен низ останатите 356 епизоди :nenene:

Што ќе им раскажуваш на внуците после?

Nekoja asalna kniga :):):):)

Sapunici najbledata kopija na ljubovna ili interesna kniga. Sakas zapleti i takvi raboti zemi citaj kniga vidi do kade fantazijata ke te odnesi, i plus ne si ogranicen do koja strana da citas :):)

не знам колку од овде ја гледале... јас почнав да ја гледам веќе стигнав до петта епизода и морам да признаам дека ме влече едноставно не е како другите, првото што ја двои е тоа што е смешна, ете знам дека во шпанските серии мразите плачење нонстоп ете и тоа нема, нема изгубени деца, мајки.. богаства и куќи серијава е многу опуштена и ке видите дека ке ви се допадне дејството се одвива главно во фирмата кај што работел Лало на кој местото сеа ке му го земе Лола и сеа натаму не знам на почеток сум ама по епизодиве гледам секој ден има нешто ново и не е досадна во никој случај дури некои епизоди се посебни онака како сериите што идат еднаш неделно по сезони... ај ке видите секој има различен вкус:vozbud:

СпаЈдеР и јас мислам така, дека треба да погледнеш прво па потоа ке знаеш за што се работи за да коментираш:wink:

запалените баби да можат на мир сите да ги фатат т.е да не пропуштат некој битен детаљ како веројатното клише кое би следувало во ова срање од серија кога лаллалао ќе оди да мочка и ќе види дека нема мочало па ќе следуваат паники, урлање и скокање по ѕидови, да не зборувам за моментот кога ќе ја/го штипнат за задникот па овој/оваа ќе збесне.... било како бабите ќе имаат забава,

баби ке гледаат како маж се претвора во жена а? е стварно си паметен ТОП

Го знам крајот и се се решава, ако сакаш ќе ти го кажам но ќе биде споилер

Лола на крајот си останува Лола бидејќи ќе и се допадне да си остане така, ќе биде заедно со Факундо тој во кој што беше заљубена. Серијата е прекомична, значи да ги поцртаме тие глупости, умирања, убиства, плачки и се по ред... Едноставно 148 епизоди оригинални и пресмешни:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom