La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Ајде ајде нека се закува малку на табела, уште еден кикс на Барса и да има малку жар вака ептен мртвило беше
Автоматски споено мислење:

И сеа Ванчо кога ја напиша Барса со мала буква се разбуди ли тоа хулиганскито во тебе? Запали ли факла во детската? Се ишиша ли двојка?
Солзи сами капат прости ми ...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Мора после мечот да се испрати жалба, смешно е во ведна од топ лигите вакви глупости со Варот да се дешаваат. Да му ја помешаш ногата еј.. апчиња да помешате матер ви ебам.
Најубаво жалбата да му ја дадат од Барселона на @Mayavin да ја пишува.
Како што е форумов пример, он може најубаво да им ги објасни неправдите и маките на Барселона и да им нацрта јасна слика колку Реал е лош и дволичен и ќе им ги пренесе работите што на далеку никој не ги збори.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Солзи сами капат прости ми ...
Признавам солзи само ако се давиш…

Поштено не плесна Сосиедат, нема збор. Тоа што не оштетија за гол нема ни да го зборам, заслужија да си изгубат.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Признавам солзи само ако се давиш…

Поштено не плесна Сосиедат, нема збор. Тоа што не оштетија за гол нема ни да го зборам, заслужија да си изгубат.
Епа тогаш ќути и пукни

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
11.622
Заморот си го направи своето, еден точен пас не си подадоа, се лизгаа на секое и ги изгубија скоро сите дуели, сто грешки направија. Долга е сезоната, Барса има далеку потенка клупа од Реал, ќе биде интересна сезона.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Ova na tepka li vikate pomesalo toa poluavtomatskiot ofsajd stapala ili imate nekoj cvrst dokaz za toa, dajte nekoe hd video da vidime so analizi manalizi, ili asalna slika.
Zasto ist vakov ofsajd imase minatoto kolo na INter - Venezia, apsurden ofsajd so milimetar navlezen palec od kopackata na Turam u ofsajd, sto bese detektiran, duri i uste poise bese nakaj onsajd on od slikava pogore

1731277086084.png

A toa deka pomesalo kopacki grafikata tesko da e slucaj, ne signalizira toa spored stopiraniot kadar od pogore kade ne mozes da vidis ubavo, si ima posebni dvizecki kameri, nad 10, monitirani na samiot stadion koi gi detektiraat igracite i topkata, ne se koristat kamerite od prenosot i kadrite nie sto gi gledame, nie tie kadri ne sme vo moznost da gi vidime preku koi se detektira igracot, topkata, odnosno momentot na pas.

Mislam, ofsajdov e stvarno smesen i beden ama deka so namera nekoj nesto pravel malomorgen, ako nekoj zgresil, toa e kompjuterot ama i toa e tesko izvodlivo so tehnologijata koja se koristi za poluavtomatskiot ofsajd.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.679
Мора после мечот да се испрати жалба, смешно е во ведна од топ лигите вакви глупости со Варот да се дешаваат. Да му ја помешаш ногата еј.. апчиња да помешате матер ви ебам.
Џапале вињак пред текма сега ми кажаа, опростено им е.
Автоматски споено мислење:

Ova na tepka li vikate pomesalo toa poluavtomatskiot ofsajd stapala ili imate nekoj cvrst dokaz za toa, dajte nekoe hd video da vidime so analizi manalizi, ili asalna slika.
Zasto ist vakov ofsajd imase minatoto kolo na INter - Venezia, apsurden ofsajd so milimetar navlezen palec od kopackata na Turam u ofsajd, sto bese detektiran, duri i uste poise bese nakaj onsajd on od slikava pogore

Прегледај го приврзокот 434852

A toa deka pomesalo kopacki grafikata tesko da e slucaj, ne signalizira toa spored stopiraniot kadar od pogore kade ne mozes da vidis ubavo, si ima posebni dvizecki kameri, nad 10, monitirani na samiot stadion koi gi detektiraat igracite i topkata, ne se koristat kamerite od prenosot i kadrite nie sto gi gledame, nie tie kadri ne sme vo moznost da gi vidime preku koi se detektira igracot, topkata, odnosno momentot na pas.

Mislam, ofsajdov e stvarno smesen i beden ama deka so namera nekoj nesto pravel malomorgen, ako nekoj zgresil, toa e kompjuterot ama i toa e tesko izvodlivo so tehnologijata koja se koristi za poluavtomatskiot ofsajd.
Нека не цвилат Фарса за офсајд, ебана шанса не направија цело второ полувреме.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
@ob1 признај сеа, го издрка на утакмицава?
Искрено не ја гледав, за разлика од тебе, мене ме заболе за Барса.
Освен Реал не ни гледам шпанско, дојдов за пецкање и сеир фаќање.
Интер - Наполи гледав.

Kajgana Shop

На врв Bottom