La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Шо знам Црнецот не ни ја прима топката, Мартинез ионака немаше да стигни на топка, така си мислам
Ама ако поинтересно нека е, реков јас од вчера уште нека ако тепаат со некој сумливи одлуки :D
Ваљекано храбри, ќе има има борба тука

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.820
Поени од реакции
15.021
Значи црнецот стои во офсајд, при што спречува играч кој е онсајд да си врши работа. Има ли потреба од полемики? Нема нема неќе се родииииии

Член од
12 март 2024
Мислења
352
Поени од реакции
663
Котлињата го коштаат Рајо пенал и чист гол, без потреба фаул и дремење во офсајд 5 метра

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Јас пак мислам дека Мартинез немаше да успее да интервенира тука

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Јас пак мислам дека Мартинез немаше да успее да интервенира тука
Неможеш да знаеш дали можел или неможел да интервенира. Може ќе клизне и со врвот на прстите ќе ја закачи, доволно да смени правец и да ја извади. И сега како да го докажеме ова или спротивното?

Затоа не се чепка таму акп си во офсајд. Правилото е јасно, а што би било кога би било муабет е базиран на субјективно расудување и претпоставки.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Епа тогаш чист гол не цмиздрете :D
Офсајд мислев, превозбудена сум се збунив

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Шо е муабетот со публиката бе, да не онемеа сите, буквално играчите се слушаат кај шо си збораат на терен, како короната кога беше без публика кога играа
Автоматски споено мислење:

Ќе беше повозбудена да победеше Атлетико
Не, сеедно ќе ми беше оти ионака ќе бевме пред Барса, вака моментално сме еден бод под нив, искоцкавме златна шанса и то е то.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Шо е муабетот со публиката бе, да не онемеа сите, буквално играчите се слушаат кај шо си збораат на терен, како короната кога беше без публика кога играа
Автоматски споено мислење:

Не, сеедно ќе ми беше оти ионака ќе бевме пред Барса, вака моментално сме еден бод под нив, искоцкавме златна шанса и то е то.
Изгледа пак ја забранал навивачката група Лапорта. Викам пак, зошто во претходниот мандат ултрасите си отстрани, сега ни овие шо не се хардкор не му чинат. Сака да гледа кино човекот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Изгледа пак ја забранал навивачката група Лапорта. Викам пак, зошто во претходниот мандат ултрасите си отстрани, сега ни овие шо не се хардкор не му чинат. Сака да гледа кино човекот.
Не можи на навивачи да му забрани да одат на натпревар, и френте Атлетико официјално како пења не постои ама цел фондо сур е полн со нивни членови.
Освен неколкумина кои имаат перманентен бан, макар и за тоа не сум сигурна 100%
Можи да казни неколку души поради дивеење ама да му забрани на илјадници навивачи не можи.
Во театар повеќе бука има искрено.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Неможеш да знаеш дали можел или неможел да интервенира. Може ќе клизне и со врвот на прстите ќе ја закачи, доволно да смени правец и да ја извади. И сега како да го докажеме ова или спротивното?

Затоа не се чепка таму акп си во офсајд. Правилото е јасно, а што би било кога би било муабет е базиран на субјективно расудување и претпоставки.
Па и не баш, зашто тој што го даде голот додека да ја прими топката црнецот и не влијае на играта и доколку не постоеше тој контакт и црнецот ја добиеше топката и дадеше гол немаше да биде офајсд.
Во најмала рака требаше да се прегледа дали контактот на црнецот со дефанзивецот на Барса беше пред или после да ја прими топката играчот на Рајо.
Судијата го брзаше голманот да ја изведе топката да не се гледа, немам видено до сега такво нешто, за 10 секунди не се прегледува тоа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Па и не баш, зашто тој што го даде голот додека да ја прими топката црнецот и не влијае на играта и доколку не постоеше тој контакт и црнецот ја добиеше топката и дадеше гол немаше да биде офајсд.
Во најмала рака требаше да се прегледа дали контактот на црнецот со дефанзивецот на Барса беше пред или после да ја прими топката играчот на Рајо.
Судијата го брзаше голманот да ја изведе топката да не се гледа, немам видено до сега такво нешто, за 10 секунди не се прегледува тоа.
Изгледа како контактот меѓу црнецот (xD) и Мартинез да е за момент пред овој другиот да ја прими топката. Ама да, тоа можеби требаше да го проверат или прикажат (може го провериле) подобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom