Обично таквите најдобаро играат против своите тимови, имам многу на листата од Реал ама Парехо ми е врв, дечкото против Реал игра ко да му е последна утакмица у живот.Пропаднати Ла Масија таленти што од љубомора трајно инвалид сакаат да го остават. Се да им ебам, у депортиво ла коруња да завршат да раскажуваат на внуци како се обидувале да го сопрат јамал
Јасно ми е. Ама у случајов јасно се гледаше злобата при секој прекршок над Јамал. Не играа подобро дури, ниту се обидуваа да се докажат туку идеа со цел да повредат некој.Обично таквите најдобаро играат против своите тимови, имам многу на листата од Реал ама Парехо ми е врв, дечкото против Реал игра ко да му е последна утакмица у живот.
Не те слуша, длабока е дупката што ја има ископано.@cholismo да се јави на главна каса.
Оти пред три дена не ме побара да се јавам@cholismo да се јави на главна каса.
Ќе им се јавиш ти на сите наредниот викенд после дербито, кога ќе ги тепате со гол во 89та.Оти пред три дена не ме побара да се јавам
Гола ќе слезам на теренот ако се деси то нештоЌе им се јавиш ти на сите наредниот викенд после дербито, кога ќе ги тепате со гол во 89та.
What ???? Ти не си за Барса ???Ако тепате гола на терен. Ако тепаме ние y дм пуштиш слики. Deal?