La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
10 јули 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.478
Море клошар колку пати имаат гледано вар па ви дале екстра време во продолжение и обратно, да ти ебам племето селско клошарско
Не сум ти јас крив што си глупа. Пробај да размислуваш малку, или боље ќути си да не гледа народ колку си глупа.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.900
Поени од реакции
15.305
Чолка се напнала као Атлетико да паднале, не Реал :confused:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.944
Поени од реакции
30.940
Се е тоа дел од планот, прво им пуштаме 2 гола после нерешено завршува, Х и 3+ Мбапе нема сам да се купи.
Лигата секако ќе ни ја дадат, без нервози.
Добар си беше судијата ние бевме потоп прво полувреме со смешните додавања назад.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.478
Мрш бе смрден еден
Абе види како реагираш. Факт е дека се глупа. Ти труеш по сите теми целодневно. Јас не сум вака напнаѕ после ваков финиш. Поработи си на паметот и нервите.

Член од
14 јули 2017
Мислења
671
Поени од реакции
1.355
Абе ае доста со тоа Негреири и такви работи, ко мали плачковци сме со тоа Негреира, Негреира, ако ги осудат ќе се знае на крајот за тоа.

Поголем проблем прават шо Чави и тоа мрсниот Лапорта како беше само серат како на Реал му се помагало вака нака, па сега на штрек не имат судиите тука, судат под притисок и еден куп грешки се прават.

Ла Лига е најумрена лига, ПРВАТА ЛИГА ОД КОА ШО ОТКАЖАВ ДА СЕ КЛАДАМ Е ЛА ЛИГА поради тоа шо тимовите се тежок посер, еден куп ги има шо играт бункер фудбал и касапски фудбал, да ти одмиле фудбал да гледаш ако земиш да гледаш Ла Лига.

Ама на крајот на денот, тоа срање прво полувреме не кошташе 3 бода едно 50%, другите 50% ги направи судијата а да не се забораве и наа шанса на Белингам кога ниа умрениот голман на Валенсија одбрани.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.378
Поени од реакции
19.840
Чолка се напнала као Атлетико да паднале, не Реал :confused:
Па шо кур замарат, синкир малце имаат продолжвано време кога Реал бркал водство и слично.
Јбг и некни чист фаул имаше за првиот гол на Билбао па не се пожалив.
Како некој пичиња сте на секое, кукајци
Автоматски споено мислење:

Абе види како реагираш. Факт е дека се глупа. Ти труеш по сите теми целодневно. Јас не сум вака напнаѕ после ваков финиш. Поработи си на паметот и нервите.
Абе мрш ти реков, шо не ти е јасно

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.666
Поени од реакции
59.614
Па шо кур замарат, синкир малце имаат продолжвано време кога Реал бркал водство и слично.
Јбг и некни чист фаул имаше за првиот гол на Билбао па не се пожалив.
Како некој пичиња сте на секое, кукајци
EDpSenbWkAA8hOq.jpg

Член од
5 март 2018
Мислења
17.378
Поени од реакции
19.840
Абе ае доста со тоа Негреири и такви работи, ко мали плачковци сме со тоа Негреира, Негреира, ако ги осудат ќе се знае на крајот за тоа.

Поголем проблем прават шо Чави и тоа мрсниот Лапорта како беше само серат како на Реал му се помагало вака нака, па сега на штрек не имат судиите тука, судат под притисок и еден куп грешки се прават.

Ла Лига е најумрена лига, ПРВАТА ЛИГА ОД КОА ШО ОТКАЖАВ ДА СЕ КЛАДАМ Е ЛА ЛИГА поради тоа шо тимовите се тежок посер, еден куп ги има шо играт бункер фудбал и касапски фудбал, да ти одмиле фудбал да гледаш ако земиш да гледаш Ла Лига.

Ама на крајот на денот, тоа срање прво полувреме не кошташе 3 бода едно 50%, другите 50% ги направи судијата а да не се забораве и наа шанса на Белингам кога ниа умрениот голман на Валенсија одбрани.
Ванче ти си еден од поарните фаној,зато не те гибам тебе.
Можи ќе се испукаш тука на нервата ама си барем реален :D
Зато не те гибам, засега

Kajgana Shop

На врв Bottom