La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Море клошар колку пати имаат гледано вар па ви дале екстра време во продолжение и обратно, да ти ебам племето селско клошарско
Не сум ти јас крив што си глупа. Пробај да размислуваш малку, или боље ќути си да не гледа народ колку си глупа.

Чолка се напнала као Атлетико да паднале, не Реал :confused:

Се е тоа дел од планот, прво им пуштаме 2 гола после нерешено завршува, Х и 3+ Мбапе нема сам да се купи.
Лигата секако ќе ни ја дадат, без нервози.
Добар си беше судијата ние бевме потоп прво полувреме со смешните додавања назад.

Мрш бе смрден еден
Абе види како реагираш. Факт е дека се глупа. Ти труеш по сите теми целодневно. Јас не сум вака напнаѕ после ваков финиш. Поработи си на паметот и нервите.

Абе ае доста со тоа Негреири и такви работи, ко мали плачковци сме со тоа Негреира, Негреира, ако ги осудат ќе се знае на крајот за тоа.

Поголем проблем прават шо Чави и тоа мрсниот Лапорта како беше само серат како на Реал му се помагало вака нака, па сега на штрек не имат судиите тука, судат под притисок и еден куп грешки се прават.

Ла Лига е најумрена лига, ПРВАТА ЛИГА ОД КОА ШО ОТКАЖАВ ДА СЕ КЛАДАМ Е ЛА ЛИГА поради тоа шо тимовите се тежок посер, еден куп ги има шо играт бункер фудбал и касапски фудбал, да ти одмиле фудбал да гледаш ако земиш да гледаш Ла Лига.

Ама на крајот на денот, тоа срање прво полувреме не кошташе 3 бода едно 50%, другите 50% ги направи судијата а да не се забораве и наа шанса на Белингам кога ниа умрениот голман на Валенсија одбрани.

Чолка се напнала као Атлетико да паднале, не Реал :confused:
Па шо кур замарат, синкир малце имаат продолжвано време кога Реал бркал водство и слично.
Јбг и некни чист фаул имаше за првиот гол на Билбао па не се пожалив.
Како некој пичиња сте на секое, кукајци
Автоматски споено мислење:

Абе види како реагираш. Факт е дека се глупа. Ти труеш по сите теми целодневно. Јас не сум вака напнаѕ после ваков финиш. Поработи си на паметот и нервите.
Абе мрш ти реков, шо не ти е јасно

Па шо кур замарат, синкир малце имаат продолжвано време кога Реал бркал водство и слично.
Јбг и некни чист фаул имаше за првиот гол на Билбао па не се пожалив.
Како некој пичиња сте на секое, кукајци
EDpSenbWkAA8hOq.jpg

Абе ае доста со тоа Негреири и такви работи, ко мали плачковци сме со тоа Негреира, Негреира, ако ги осудат ќе се знае на крајот за тоа.

Поголем проблем прават шо Чави и тоа мрсниот Лапорта како беше само серат како на Реал му се помагало вака нака, па сега на штрек не имат судиите тука, судат под притисок и еден куп грешки се прават.

Ла Лига е најумрена лига, ПРВАТА ЛИГА ОД КОА ШО ОТКАЖАВ ДА СЕ КЛАДАМ Е ЛА ЛИГА поради тоа шо тимовите се тежок посер, еден куп ги има шо играт бункер фудбал и касапски фудбал, да ти одмиле фудбал да гледаш ако земиш да гледаш Ла Лига.

Ама на крајот на денот, тоа срање прво полувреме не кошташе 3 бода едно 50%, другите 50% ги направи судијата а да не се забораве и наа шанса на Белингам кога ниа умрениот голман на Валенсија одбрани.
Ванче ти си еден од поарните фаној,зато не те гибам тебе.
Можи ќе се испукаш тука на нервата ама си барем реален :D
Зато не те гибам, засега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom