La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Навика им е кукајци да бидат

Од сите луѓе само немој ти да солиш памет. На минатиот пост директно вреѓаш и ти реплицирав без навреда.

Сите мислења без разлика какви се ви ги читам на темиве за фудбал, ама со вакви постови ако се продолжи ќе се убаци модератор и ќе подели некој бан. А не би го сакал тоа бидејќи и покрај тоа што не е активна како другите теми за фудбал пак ми е интересна за читање и реплицирање.

Од сите луѓе само немој ти да солиш памет. На минатиот пост директно вреѓаш и ти реплицирав без навреда.

Сите мислења без разлика какви се ви ги читам на темиве за фудбал, ама со вакви постови ако се продолжи ќе се убаци модератор и ќе подели некој бан. А не би го сакал тоа бидејќи и покрај тоа што не е активна како другите теми за фудбал пак ми е интересна за читање и реплицирање.
кажи ми на кој пост конкретно те навредив тебе или било кој член
Аха сега видов
Некој кој цело време кука те се жали тука го викаме кукајца, пардон ако свати поинаку, не ми беше намерата да навредам било кој

Вториот гол на Варан да беше во Премиер Лига ќе беше поништен ради офсајд.
Сва среќа не се ретардирани во ВАР собата во Шпанија и не им ги мерат мишките на играчите.

Вториот гол на Варан да беше во Премиер Лига ќе беше поништен ради офсајд.
Сва среќа не се ретардирани во ВАР собата во Шпанија и не им ги мерат мишките на играчите.
ХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХА :cuc: :D

Атлетико почна да игра фудбал за арно нека е :)
Инаку од сите засилувања овој Фелипе испадна најдобар трансфер, карпа е во одбрана а и во напад е добар, мислев дека после Годин тешко е да се најде негова замена.
Кореа звер, арно шо не го шитнаа во Милан, засега одлично ги користи шанситр кои му ги дава Чоло :bravobe:

Vrska nemaat Barselona, dno dna.
И после некој што не ја прати Барса ќе се чуди зошто се жалиме, зошто критикуваме се во клубов, ова е секоја ебена утакмица, особено во гости. Како да не отераш све у курац при вакво срање од игра, од незалагање пред се.

И после некој што не ја прати Барса ќе се чуди зошто се жалиме, зошто критикуваме се во клубов, ова е секоја ебена утакмица, особено во гости. Како да не отераш све у курац при вакво срање од игра, од незалагање пред се.
Greota za Grizman sto vaka go gushi ovoj debilov Valverde, greota i za cela ekipa poso imaat strasen tim. Ne razbiram vakvi glupaci od treneri sto izmisluvaat topla voda i ziveat vo nekoj nivni zamislen svet.

Se kladam deka da dojde onoj od Ajax, Ten Hag ili kako i da se prezivase, Barsa po 5 dadeni gola prosek ke ima.

Се додека не се дигнат на клоци Ракитич и Бускетс се е џабе. Нишо чудно Барса да им стаила нешо у договор ако не играат минимум 40 утакмици у сезона да им исплатат 20 милиони.

Барса оваа сезона да не беа Тер Штеген и Меси ќе беа надвор пд топ 4
Сеа на муабетот во второ ќе се изнервира џуџето и ќе закачи три гола од кои два ќе бидат од слободен удар и ќе си легниме сите ко помочани :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom