La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве една интересна статистика. Валеснија со само гол помалце од Реал и 26 од Барса. А Еспањол 81!!!1577114163148.png

Екс играчот на Барса, Питу Абелардо е нов тренер на еспањол и нов предавник :D Ај па наредна сезона во Сегунда да ги води

Абелардо се покажа како солиден тренер, ама Еспањол е ужас невиден. Не купија адекватни замени за Хермосо и Иглесијас a сакаја за Европа да се борат. Хулк се спомнува како можно засилување.

На Марка читам дека Реал си го бара Едегард уште во јануари а на негово место да го испрати Кубо. Од друга страна има интерес од Сосиедад за Барди. (y)

Дали ви текнува ко му се смеевме на мадридистиве заради тоа што купиле 16 годишник за 3 милиони евра? Истиот тој играчи е топ3 везњаци оваја сезона. :icon_lol:
На Зидан не му треба ни Погба ни Канте. Има толку играчи за продавање што можи само Мбапе да си го купи. Одриозола, Регилон, Себаљос, Иско, Бејл, Хамес, Васкез, Бенз/Јовиќ, Диаз. То се над 300 милиони евра профит. Плус Хакими кој можи да игра и лев/десен бек и крило. И играчи кои можат да одат на позајмица како Виничиус, Кубо, Брахим и да се вратат на голема сцена после сезона-две како Едегард и Хакими.

Ми се свиѓа то што од отпадокот имаш потенцијална заработувачка од 300 милиони евра. Плус додатни вложувања на клубот.:aplauz:

Никој никад се нема смеено на Реал, затоа што дале 3 милиони евра за 16 годишен. Мислам дека смеењето беше за плата само.

Мислам дека кога го земаа, 3 милиони му беше платата, што за 16-годнишник беше лудост...има фудбал во Одегард, на сите позајмици досега се покажа, ако успее ментално да го издржи притисокот, може да има одлична кариера.
Модрич е готов, Крос за недела дена прави 30-ка, со Касемиро и Валверде можат да бидат одлична тројка во средината.

Шо е финтата со позајмицава? Слушнав дека денес е шпанска верзија на први април?!?!

Шо е финтата со позајмицава? Слушнав дека денес е шпанска верзија на први април?!?!

Да. За Одегард е шега. Затоа и тука го постирав, а не во официјални трансфери.

Не знаев јас за денов, па и мене ме зачуди малку насловот.

Се играло викендов традиционално La Liga promises што е многу голема работа во Шпанија, 4 гола во финалето дал синот на Хосе Антонио Рејес за Реал и најдобар стрелец на турнирот е.

Стварно е мног опасен ама нема некој учинок за да оди во голем клуб. Треба уште да работи и да остани во Влвс уште една сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom