ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Глеј ги Шпанциве, 3 сантима снег им заврна и се распаднаа, да им испратиме помош од Северна Македонија пат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеј ги Шпанциве, 3 сантима снег им заврна и се распаднаа, да им испратиме помош од Северна Македонија пат.
Севселенската експертка денес ја погоди Менхенгладбах 1 со Баерн, немав време да се замарам за селски екипи искрено, шо се деси ?Од ко пиша севселенската експертка за сите лиги Чолка за Селта, 2-0 од реал, 5-2 од Ибица и овде 0-4 за пола сат![]()
Готово испаднати се рачунајСтефи несреќо ми ја уништи најсимпатичната екипа у Ла Лига![]()
Тежок тип, огромно изненадување со оглед на тоа што Гладбах последните 5 години 5 пати го тепа Баерн [emoji28]Севселенската експертка денес ја погоди Менхенгладбах 1 со Баерн, немав време да се замарам за селски екипи искрено, шо се деси ?![]()
Селта е екипата со најдобра форма во Ла Лига моментално.
Севселенската експертка денес ја погоди Менхенгладбах 1 со Баерн, немав време да се замарам за селски екипи искрено, шо се деси ?![]()
Аааа навистина то шо викаш, лесен тип и букмејкерите истото мислење го делеаТежок тип, огромно изненадување со оглед на тоа што Гладбах последните 5 години 5 пати го тепа Баерн [emoji28]
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Каква врска има тоа шо постот кога го пишав Селта беше во најдобра форма со денешниот пораз да ми је знатиСтефиЧелзи заев ќе одам по жицата али не менувам име чолисмо (ЧОЛКА).![]()
Каква врска има тоа шо постот кога го пишав Селта беше во најдобра форма со денешниот пораз да ми је знати![]()