La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера беше 2.10 за кец, пола саат пред да почне беше 3.60 ... Бог знае шо се исподешавало. :D

Од ко пиша севселенската експертка за сите лиги Чолка за Селта, 2-0 од реал, 5-2 од Ибица и овде 0-4 за пола сат :busi:
Севселенската експертка денес ја погоди Менхенгладбах 1 со Баерн, немав време да се замарам за селски екипи искрено, шо се деси ? :angel:

Стефи несреќо ми ја уништи најсимпатичната екипа у Ла Лига :place:

Севселенската експертка денес ја погоди Менхенгладбах 1 со Баерн, немав време да се замарам за селски екипи искрено, шо се деси ? :angel:
Тежок тип, огромно изненадување со оглед на тоа што Гладбах последните 5 години 5 пати го тепа Баерн [emoji28]

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Селта е екипата со најдобра форма во Ла Лига моментално.

СтефиЧелзи заев ќе одам по жицата али не менувам име чолисмо (ЧОЛКА). :cool:

Тежок тип, огромно изненадување со оглед на тоа што Гладбах последните 5 години 5 пати го тепа Баерн [emoji28]

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Аааа навистина то шо викаш, лесен тип и букмејкерите истото мислење го делеа :)
Автоматски споено мислење:

СтефиЧелзи заев ќе одам по жицата али не менувам име чолисмо (ЧОЛКА). :cool:
Каква врска има тоа шо постот кога го пишав Селта беше во најдобра форма со денешниот пораз да ми је знати :)

Каква врска има тоа шо постот кога го пишав Селта беше во најдобра форма со денешниот пораз да ми је знати :)

Има врска затоа шо го менуваш мислењето 3 пати на ден. Пред недела дена ти е пишан постот, не е од октомври.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom