La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.883
Поени од реакции
10.416
Ај една мала анализа, колку и да е пропаднат у те како фалат головите на Суарез во Барса, 20 и кусур гола по сезона не се малце. Кога веќе го набркаа мораше да донесат негова замена, нема кој да дај гол,ќе го затворат Меси и треба да чекаат на тинејџер да ги вади.
Просек по 1 гол дава Барса оваа сезона, не памтам некогаш вака да биле анемични во нападот.
Многу лошо менаџирање од страна на управата, нека се крстат сега.
Одлична анализа, ми го комплетира денов. Како пиво после секс, шејк после теретана...еднаш кога ќе пробаш после нема враќање. Од сега натаму чекам после секоја утакмица ваква стручна анализа од тебе...исклучувам стрим, не гледам хајлајти, не слушам тоа експертите што зборат - чекам само од тебе за да сфатам што сум гледал и да го видам фудбалот низ твојата стручна призма.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.867
Поени од реакции
12.184
Чист пенал, заслужена победа на Реал.

Се додека во Барселона играат куртоните Бускетц, Ленгле и Пиќе, нема иднина за Барса макар Фати станал новиот Меси.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.335
Поени од реакции
4.269
Едино нешто за што им давам рака на играчите на Реал е желбата за победа, без разлика што имаат освоено све по 10 пати!
Бускетс кур го боли, Пиќе исто...
Зидан е тренериште, тактички е на многу високо ниво!

Кај Барса младиве топ, али фали 9ка страшно. Куман за мене потфрли, очекував поише. Глупиот со Ференцварош никој не одмараше...

Пеналот нема да го коментирам...

Честито победа, заслужено!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Одлична анализа, ми го комплетира денов. Како пиво после секс, шејк после теретана...еднаш кога ќе пробаш после нема враќање. Од сега натаму чекам после секоја утакмица ваква стручна анализа од тебе...исклучувам стрим, не гледам хајлајти, не слушам тоа експертите што зборат - чекам само од тебе за да сфатам што сум гледал и да го видам фудбалот низ твојата стручна призма.
Напи се дијазепам дур не те стрефило срцето :pipi:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Абе лани Ленгле нога ќе му скршеше на Варан не му свирнаа пенал, го заебаа сега. Со право плачат барса фанс, по тој критериум денес требаше за врат да го фати Рамос за пенал. А не овака.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Како рис сум изнервиран упм... Ама не од Реал или судијата туку најваќе од Барса... Вака ли се игра Ел Класико бе?? Никакво замарање, никаков жар за игра, абе божем со Кадиз да излегоа... Колку и да пцујам по Рамос за театралноста или да спорам дали требаше да суди пенал, сето тоа изгледа небитно кога Барса ништо не изигра после 1-2. Најголема мака е што (без да ја оспорувам победата денеска) овој Реал не е ништо посебно и пораз од нив во ваква ситуација е срамен и ја покажува целата мизерија во која се наоѓа Барса моментално.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Севиља јаката, според некои стручњаци тука, па дури кандидат за титула :popce:

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Лукас Васкез човече, ебени Лукас Васкез во обрана ги измоча хахаха.
Кого измочал, Кутињо играше лево крило, Гризман попробивен и опасен ќе беше таму од него :D Превише промени во нападот прави Куман и све некако да се удоволи на Меси, те Гризман игра десно за да покрива одбранбено за него, сега Кутињо лево за да може Меси да игра поназад со топка и слично, све некако сум на мислење дека промените што Куман сака да ги имплементира многу полесно ќе одат без Меси. Да не надополнувам што делува бездушно, без некоја желба и жар што е и очекувано после дешавките летово, ама со она шетањето негово по терен е повеќе терет за Барса отколку што е од некаква помош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom