La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лаганица 0:0 :kafence:

Поголеми се шансите 7+ да испадне, отколку 0-0. Убедливо 2те најмизерни одбрани ќе играат, по минимум еден кикс ќе има на двете страни. Јас би играл на некое нерешено 3-3, или 4-3 со 3-4 на победи.

За кладионичарите ова ќе биде поклон квота за ГГ3+.

Значи по муабетот твој два три играчи имате квалитетни :свиркам:
Меси, Де Јонг,Фати и Штеген, овие новодојденците не ги коментирам оти два три натпревари изиграа се на се.

Инаку Дембеле можи да ви се најди оваа сезона, ако остани здрав и прав, против Ференцварош имаше јак продор кога му асистираше на Педри.
Плус Кутињо кој игра ок оваа сезона и Пјаниќ којшто нема да игра. Другиве се дечишта.
Автоматски споено мислење:

Поголеми се шансите 7+ да испадне, отколку 0-0. Убедливо 2те најмизерни одбрани ќе играат, по минимум еден кикс ќе има на двете страни. Јас би играл на некое нерешено 3-3, или 4-3 со 3-4 на победи.

За кладионичарите ова ќе биде поклон квота за ГГ3+.
Јас пак обратно мислам, колку понеквалитетни екипи, толку помалце гола. Да не заборавиме дека и нападите се дупка, не само одбраните. Барса едвај по два гола на утакмица во просек, Реал ни толку мислам.

Реал и гол, магаре и музика :ROFLMAO:
Гол од акција незнам ни дали дадоа у 6/7 утакмици сезонава.
Одбраната, ако се одлучат да играат на одбранбена тактика во одредена утакмица им е пак доста солидна.
Барса ќе игра, Реал ќе се брани.
И да запне во одреден период Реал тешко некако да даде гол, нема кој, Бензема само еден гол даде до сега и тоа у 95 мин. на контра ги фатија Леванте (ради резултатот 1:0), а 90% одигра од утакмиците 500+ минути, Јович пепел. Крила ко Бејл и ЦР7 со голови немаме више, Асенсио и Иско дебелогзците се дно , Хазард :popce: едино блеснува поретко Винициус (мислам и нема да почне на Ел Класико, 4-4-2 со Иско у средина, напад Јович- Бензема)

0:0 таман е :)

Мртва утакмица ќе биде. Нема форма за ЕлКласико, нијанси ќе одлучуваат.

Хендикеп кај нас ќе е неиграњето на Алба, ослабени сме и дефанзивно и офанзивно по таа страна.

Според мене треба Меси да почне десно, а Гризман на 9ка, да ги рашириме. Вака сите у средина, а нема никој пред гол, Роберто е преофанзивен и Винициус ќе направи ептен проблеми пошо е многу брз.

Реал се поквалитетни од прекини и тука ја гледам нивната предност.

Како и да е, ништо нема да решава, оваа сезона ќе се губат многу бодови со малите екипи.

Се ќе му ебам на Гуд Ебенин ако му ја ебе кариерата на Кубо.
Прва утакмица стартува и во 20та минута има гол и асистенција.

И јас истото се прашувам зошто не му дава шанса, дечкото кога и да влези се осеќа огромна разлика на теренот, а кутриот по 10 минути игра на секој натпревар едвај.
Ај да речиш имаат Виљареал јака конкуренција на таа позиција, ама не.

Во Србија бараат Јович да одлежи 6 месеци затворска казна оти ги прекршил протоколите за време на карантинот, кога се вратил од Шпанија :icon_lol:

Последно уредено:
Добро дали е можно Ел Класико да не даваат на спорт клуб ????

Добро дали е можно Ел Класико да не даваат на спорт клуб ????
Можно е, од следна сезона тешко дека некогаш ќе пренесуваат повеќе :D

Денес ќе пренесуваат.

На нова спорт ќе ја давале, ристосибогоројца :popce:
На кој оператор си?

Можно е, од следна сезона тешко дека некогаш ќе пренесуваат повеќе :D

Денес ќе пренесуваат.

На кој оператор си?
Телекабел

Е, дури сега ми излезе горе на екран дека ќе ја даваат, претходно пишеше мото нешто глупости :)

Гризман скапа на клупа, како тргнало ќе го снајди на Арда судбината :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom