Последниов месец тотален крах им се деси а на почетокот играа страшно. Мислам дека ја олабавија лигава и ќе идат ол-ин на ЛШ. Топ 4 во лига секако ќе изборат.Толку беше од Атлетико. Моменталниов Атлетико нема ништо од оној препознатлив Атлетико од претходниве 3-4 години.
Мислим дека тотален распад ќе им се деси на лето кога и Чоло најверојатно ќе си замине, а со него ќе си земе (претпоставуем) и поголем дел од играчите на кои им веруе.
Покетино јакиот трењер, со Еспањол за опстанок се бореше.Последниов месец тотален крах им се деси а на почетокот играа страшно. Мислам дека ја олабавија лигава и ќе идат ол-ин на ЛШ. Топ 4 во лига секако ќе изборат.
Е сега ако си отиде Чоло летоска а најверојатно ќе си, како негова замена се спомнува Покетино што е супер замена така да ќе продолжат да си го држат тој тренд на топ 3 пласмани. Реално титула у Ла Лига за тим што не е Барса или Реал се дешава еднаш у 10 години, па не Атлетико, ако сака Јувентус нека дојде да се такмичи тука.
Од играчите јас мислам дека само Гризман може и најверојатно ќе си иде, Коке, Саул и Караско не ми се верува, поготово ако дојде Покетино.
Покетино јакиот трењер, со Еспањол за опстанок се бореше.
Хави Грасија ќе го земат или Емери откако ќе си оди Чоло(најрано 2018).
Ако дојде Коста во 2018 може да остане уште некоја сезона, ако не ќе си фаќа патот.
Сакав и јас дда продужам за ова со тренериве. Океј и јас не сум многу попален по Покетино, по по по, ама не сметам дека е лош тренер. Ако идеме по таа логика и Симеоне се бореше за опстанок со Катанија, Зидан испадна со младинците од лига, Енрике заврши 6-7мо место со Рома и сл.Покетино јакиот трењер, со Еспањол за опстанок се бореше.
Ако дојде Коста во 2018 може да остане уште некоја сезона, ако не ќе си фаќа патот.
Марселино или Грасија се идеално решение и имаат огромен потенцијал.Сакав и јас дда продужам за ова со тренериве. Океј и јас не сум многу попален по Покетино, по по по, ама не сметам дека е лош тренер. Ако идеме по таа логика и Симеоне се бореше за опстанок со Катанија, Зидан испадна со младинците од лига, Енрике заврши 6-7мо место со Рома и сл.
Таман ќе им дојде Покетино на Атлетико да им го одржи тоа ниво на топ 3 екипи у шпанскои некое си 1/4 1/2 финале во ЛШ.
Кур ќе скршат ако земат некој просек како Емери, баш овој сакав да го спомнам, јакиот тренер па Емери, со таков потег ќе си се вратат на пред Чоло периодот коа им беа тренери Грегорио Манзано и Кике Санчез Флорес.
Симеоне го направи Атлетико тим за респект и мислам дека ќе немаат проблем да си најдат тренер од светска класа, во спротивно Покетино најдобро решение, според мене.
Не не, Бургос треба да дојде у Интер да претепа едно 10тина играчи.Можда Бургос ќе се испроба
Од кај ти е ова инфо за најрано 2018? Веќе доста медиуми пренесоа дека летоска доаѓа во Интер, да не кажам скоро готова е работата.Покетино јакиот трењер, со Еспањол за опстанок се бореше.