Љубовно резиме за 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа....двајца дечковци боксери..не фала за трет :confused:

Хмммм....па имаше два битни моменти, и уште 3-4 не толку битни не ми ни текнува на лицата од тие ноќи. А од битните моменти, едната беше курва што ми го скрши срцето, а со втората личност сум во врска во моментов....не многу така некои 5 месеци па ќе видиме....надежи за наредната година, само да не се зезнам па да морам да се женам :)

Подобро ми е вака :)
Ти си знаеш, инаку билдерите не се “тепачи“ :)
То е проблемот на девојките што се залетуваат по такви типчина, верувај дека машки кои живеат во филм да се степаат или кои уживаат во тепање се малку незгоден тип.
Со било кој и да одиш, Ок е физичкиот изглед (добро да е граден и се, што поголемиот дел од фајтерите го имаат), али треба нешто и во главата. То го сватив од моја гледна точка за женските, а верувај дека важи и кај машките (и тоа повеќе)

Во право си дека за машките важи повеќе. Ма колку изгледот да е добар, со текот на времето доколку нема во главата, се паѓа во вода

Годината почна тиња, дно дна шо би рекле овие северно од нас.
Во април сменив средина, па се учев што и како таму, за некаде при крај на договорот едно чоколатце да ме викне кај нејзе во кабина. За жал после кратко време она замина на одмор. Потоа и јас заминав на одмор. Е сеа на одмор, уште 10тина дена од оваа година, ако има нешто ќе пишам.

Раскинав на почетокот од годинава. Од тогаш сум сингл.
На почеток бев као јеееее... слобода. :) Сеа сум као јеее... сингл :(
Треба да фатам нешто.

Заклучок: Girls, I'm available!
Ќе праам пресврт во последните секунди од годинава :cool:

:tapp: Абе шо е работава, кое женско да го сретнам сето во врска, по форумов сето кука...или нас не не бива мажите или незнам шо е работава :pos:

:tapp: Абе шо е работава, кое женско да го сретнам сето во врска, по форумов сето кука...или нас не не бива мажите или незнам шо е работава :pos:
Двојни животи друже, во живо сето во врска, онлајн тука сето е сингл :)))) мала шала секако хехе

Штета што нема правило ти таа што ја љубиш и таа тебе да ти ја возврати.Едноставно не ме сака и тоа е тоа. А девојки секогаш имало,со малце друг и среќа ќе ги најдеш ти,или тие тебе. Ама налет се кога таа не е тука.

Се врзав и со една форумџка,се видов,а сеа гледам ме избришала од FB :D

Прекрасно почната година.... до март негде..после тоа све надоле.... мада имаше по некоја авантура и летотo али нишо посебно.... Не е да се жалам пошо на крај краева за све сум си самиот крив само ќе искористам еден дел од песна од најдобриот рапер моментално кај нас Страјк ''Окej, понекад и на бедот да се смееш,јебеш родени сме во погрешно време,
а датумот да биде сменет назад, ја некој луѓе не би ни ги упознал,а не би ги ни сакал''.... така да се надевам на подобро нареднава годинана :)

Многу бурно до јуни. У јули непланирано се заљубувам и почнувам сериозна врска. На обострано незадоволство таа врска завршува пред една недела. Сеа сум у депресија :(. У нареден период не планирам ништо :unsure:

Интересена година. Една девојка ќе ми фали. После подолго време осеќам дека направив грешка и исфорсирав реакција од девојка која сега ми фали. Сеуште сме во контакт ама не е тоа е тоа. После подолго време мислам дека бар на кусо бев заљубен и дека имав девојка која стварно ме сакаше. Сепак не сум баш за вакви работи сингл ми е подобро... back to square one

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom