Љубовно резиме за 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше статус кво, ама сега е. Од тука следува дека, тапа ќе заврши годинава, но убаво почна. :mad:

Се сплеткав кога бев на операција и кога лежев во Војна Болница со една од Радовиш, какви цицки имаше ми даде на терасата да и ги видам.. :love:
Не сакав да се замарам понатаму, дознав дека ќе заминува за Италија па не бидна сериозно. Понатаму, шо да кажам катастрофа во секој поглед, а и не ни пробав нешто. Финансиски лошо стојам, така да јебига нека седи за подобри времиња... :icon_mrgr:
Toa друже ти се вика среќа во несреќа.
Само и ти чуден.:pos:

Добро ама можев и подобро ;).
Направив многу одлуки на кои сум горд и некои на кои не сум толку горд.
Догодина или статус-кво или на подобро да е.
Совет за тие што се жалат, љубовта бара акција, а не изговори.
Секој план е подобар од никаков, но и најдобриот план е за џабе ако остане на хартија :cool:
Поздрав и секој кој бара љубов да си ја пронајде.

за мааааалку.............

....ќе се зафркнев.........

....и си останав сингл........

Првите 9 месеци во неквалитетна врска започната од минатата година. Веќе 2 месеци квалитетно слободен и се прашувам кој кур сум чекал толку време за да ставам точка на таквата врска. Годинава и за прв пат платив за секс. Се на се можеше и подобро.

xCIgC.png

Taман е, но секогаш можи и потаман, но и вака е предобро. Е сега нешто пробувам, експериментирам за долгорочно добро, бидејќи максимална погоденост можи на крај преку гла да ти излези. Со истата девојка сум од лани, нема промена, не планирам ни да има, бидејќи погодена е :)
Ако некогаш случајно види на форумов, а јас на пример не сум на светов(да речиме малце да се исфилмаме)да знај дека турвиор или (А.М) ја сака СИМОНА со секој атом од неговото постоење, т.е тогашно непостоење(пошто умрев нели) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom