Љубовно резиме за 2011

9 заокруживме, стартуваме со 10 за брзо, па не е и некој мал јубилеј плус 3 дечки низ куќа, си се разбираме дури и со поглед, кој што кога сака, искуство до таван, желби на сите нивоа остварени, уште големиот бум да се случи нареднава година и мислам ќе биде ептен интересно ќе свртиме нова страна, новата декада ќе ја почнеме уште послини и со огромен предизвик пред нас, како и да е добро е и ќе продолжиме да градиме за да остане добро и цврсто.

2011 ќе ја памтам како година во која престанав и повторно почнав да верувам во љубовта. Годината ми започна со бакнеж од една посебно драга личност во мојот живот, а (по се изгледа) ќе заврши исто така со бакнеж, но овојпат од друга личност. Се друго во меѓувреме е тотално небитно. 2011 ми е дефинитивно година исполнета со љубов и среќа, година во која созреав на љубовен план, година во која престанав да се плашам од врзување и почнав да уживам во љубовта, и најважно од се - успеав да ја пронајдам својата сродна душа, оној со кого би сакала да останам засекогаш...:love:

затоа што разочарувањето беше преголемо.
сигурно си имала големи очекувања... :cautious:

шо се однесува за мене, имах доста добра година а посебно за роденденот од саканата добијах поклон шо никојпат до саа не бех го добијал и ке си го помнам цел живот. имаше и некои турбуленции пред некое време ама са за са добро е. 2012 здрави и живи, ке видаме как кее ама би требало се да е у најдобар ред...

Ox... Средно жалосно :(
Оваа година малер ме спотера во љубовта:(

До сеа годинава... ептен несреќно , од второ одделение не било вака тужно .. али има уште 12 дена да се спасам :coffee:

Па цела година сум In a relationship, а кога сме во врска знаеме како е :icon_lol:
Значи, дефинитивна оценка е одлична.

Со статус сингл влегов, а типувам дека така и ќе ја заокружам оваа 2011, битно имав бурна година, до оној степен што посакав да се смирам и да си фатам дечко во 2012.

mnogu lekcii i razocaruvanja i seuste ne mi e najdena ljubovta na zivotot. se nadevam i posakuvam vo 2012 da mi se sluci toa :)

Никако се трудев не успеа да биде он човек затоа никако:(:(:(:place:И више на никому не верувам едноставно само на севе и на мама:tapp::tapp:

Зацртаното го исполнивме. Таму каде што бевме, бевме..
Win, win ситуација, иако ќе потпаднев под притисокот.
Имаше испади, ги решив маестрално, покрај малата нервоза.
Летам слободен ко птица дур не ме погоди со стрела некоја птичка
xD

Умерено облачно со повремени сончеви денови и со
умерена влажност на воздухот на повисоките места.
Се очекува подобрување во последните денови од годината, и се разбира многу посончева 2012.

Ја сум DracevoTheCity а вие читате Кајгана метео. :icon_mrgr:

It was good, but then i took an arrow in my knee.

Не, шала на страна.
Прилично лоша година за мене :(
Се надевам дека во 2012 ќе биде подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom