Јас повеќе не се осмелувам да кажам дека е катастрофа или дека полошо не може да е, пошто знам дека Марфи ќе се појави од некаде и ќе испадне challenge accepted. И на крај ќе биде U MAD? Затоа мудро ќе си молчам.
Инаку оваа 2011 стандардно. Пар некои убави моменти кои сега бледеат и ми предизвикуваат мачнина, затоа што разочарувањето беше преголемо.
Првата половина од годината беше супер додека траше 2 годишната врска на крајот на јули капитулација и статус слободен .Има шанси некој минимални тоа жарчето си тлее само ако се најде заеднички компромис(не таков како на Хорхе ) ќе биде се ок вечити оптимист сум не се предавам лесно но секако се си има граници,со сила убавина не бидува.Секогаш може подобро и ќе биде во иднина
Годинава можам слободно да си ја наречам година на љубов. Се збогував со две големи љубови, едната, дотогаш, најголема, а другата најбрзо распламтувачка и најстрасна. и таман кога изгубив надеж, пред крајот, ја пронајдов љубовта на мојот живот.
Забавна година ми беше, морам да признаам.
Уште една година помината со саканата личност
Пред некој ден направивме 2 години и 1 месец
Сепак во текот на мај и септември особено, врската се соочуваше содоста турбуленции и беше на раб на прекинување, ама победи љубовта
Па годинава беше супер во љубовта.. Со Дечкото што одам уште со него се смувавме на 01.01.2011 во 00:00 Иии што да кажам цела година сум со него така да љубовта ми е во нормала..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.