Љубовно резиме за 2011

Јас повеќе не се осмелувам да кажам дека е катастрофа или дека полошо не може да е, пошто знам дека Марфи ќе се појави од некаде и ќе испадне challenge accepted. И на крај ќе биде U MAD? :icon_lol: Затоа мудро ќе си молчам. :pipi:

Инаку оваа 2011 стандардно. Пар некои убави моменти кои сега бледеат и ми предизвикуваат мачнина, затоа што разочарувањето беше преголемо.

Првата половина од годината беше супер додека траше 2 годишната врска на крајот на јули капитулација и статус слободен .Има шанси некој минимални тоа жарчето си тлее само ако се најде заеднички компромис(не таков како на Хорхе:) ) ќе биде се ок вечити оптимист сум не се предавам лесно но секако се си има граници,со сила убавина не бидува.Секогаш може подобро и ќе биде во иднина :)

Има бе некој/а со нормален љубовен и сексуален живот на подфорумов? :D

Годинава можам слободно да си ја наречам година на љубов. Се збогував со две големи љубови, едната, дотогаш, најголема, а другата најбрзо распламтувачка и најстрасна. и таман кога изгубив надеж, пред крајот, ја пронајдов љубовта на мојот живот.
Забавна година ми беше, морам да признаам. :X3:

Годинава во љубовта беше онака :)

Уште една година помината со саканата личност:love:
Пред некој ден направивме 2 години и 1 месец:)
Сепак во текот на мај и септември особено, врската се соочуваше содоста турбуленции и беше на раб на прекинување, ама победи љубовта :X3:

Оваа година до февруари фаќав нешто, после тоа само некои срања се дешаваа и коа ќе ми текне ми иде да се фрлам од тераса.
Јебига.

Наредната година треба по озбилно да се фатам за работа.
Така викав и за школо па на крај кикснав. :pos:

Првата половина на годината, до средина на јули доста солидно на љубовен план. Од август па до сега скоро катастрофа... (n)

Па годинава беше супер во љубовта.. Со Дечкото што одам уште со него се смувавме на 01.01.2011 во 00:00 :D Иии што да кажам цела година сум со него така да љубовта ми е во нормала..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom