Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.258
Поени од реакции
12.510
Зафрканции, интересни смс? Некои предлози?

Си најдов девојка не убава како шпањолка, не згодна како италијанка, не е газлеста како швеѓанка, не се бакнува како французинка ама пуши како ТУРЧИН!!! :P

Едно време ме мааше сериозна параноја дека биг брадр ми ги шпиуниса пораките. У сред такви едни стравувања, добијам СМС од чоекот мој:
"Не го пакуј више хероинот во прашок за перење - Иснија ги испра завесите. P.S. Донеси уше пол кило за теписите." :D

-Секоја цигара го скратува животот за 11 минути, а секој оргазам го продолжуза за 15 минути. Затоа пушачи ебете се за живот!

-Добар швалер е како квалитетен детергент, делува брзо, продира длабински, убаво мириса и не остава траги!

-Ако те сретне некаков човек во црвено.. и ти го начука у г`з .. не плаши се тоа е дедо мраз ми исполнува една желба!

Имаше една македонска страна за смс со огромна датабаза, да не знае некој како точно е?

Може македонски СМС пораки? На нерви ми идат српскиве веќе.

Поради падот на наталитетот, владата на Р. Македонија одобри курвање безграници со мотото - Не ке ебе кој кого стигне.

ke gi izbrisime stom smetale do tolku

Кога изгубив доверба во тебе,
Кога изгубив доверба во себе,
Најдов утеха во ИГЛАТА!!!
Сега плетам и многу ми е убаво :D :D :D

ragazza напиша:
ke gi izbrisime stom smetale do tolku
Не дека ми сметаат Рагаца, не се лути. Ама навистина здосадени се, башка подобро е на нашки, нели?

Ова "Штосни СМС" се ми се чита "штетни".. не знам зашто :shock: :)

Него се слагам со Acid, па преку глава ми е веќе од српски пораки.. српски преводи и се што е српско (и хрватско)

И потрудете се да ги преведете, ако немаат смисла така, тогаш баталете те ги. Се може и без нив јас мислам..

Морам да признаам дека долго време ми се допаѓаш, мечтаам по тебе, те посакувам, кога ќе те видам останувам без здив. Те сакам и еден ден ќе те имам Peugeot 407.

Еве уште една, забораиф претходно да ја вметнам.

Јас сум делфин кој плови во длабочините на твоето срце, и затоа немој никогаш да го затвориш за мене, зашто велат дека делфините во темнина умираат!

Едина работ која ја мрзам е Српски пораки ..(ги мрзам највеќе на свет) и српско мени на телефон .... (Poshalji poruku) :evil: :evil:
мрзам....

Ја мрзам секакви пораки со љубовна, еротска, заебантска и каква и да е - вон информативна или договарачка содржина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom