каде ли го прочита тој податок![]()
па он рече дека била у странство и два пати доаѓала само. Стави ги наочарите тетке, или појачај тоа диоптерот, слабо гледаш некако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каде ли го прочита тој податок![]()
Сестрами живее во странство и доаѓа два псти годишно.остај што ти дава пичка два пати у годината па и ќе те малтретира уште.![]()
ај ѕирни погоре и види кој е ќорав....па он рече дека била у странство и два пати доаѓала само. Стави ги наочарите тетке, или појачај тоа диоптерот, слабо гледаш некако.
Сестрами живее во странство и доаѓа два псти годишно.
Кој совет сакаш да го слушнеш кога:Здраво дечки нов сум на форумов.
Со девојка ми идам 1 ипол година и ми забранува да искачам со сетра ми.
Она живее во странство и доаѓа два пати годишно, и се почна кога и кажав дека кога ќе дојде ќе има
некој ден кога ќе сакам да се видам со нејзе. И она на тоа се наљути демек јас сум ја запоставувал, одбивал ислично,
(на еден ден) што и да и кажам она тоа не го прифаќа и се кара со мене дека е во право она за се.
За мене тоа не е нормално да ми забранува со сестра ми не идам со други. Јас за ништо и немам кажано све и е дозволено.
И секогас се дере ми кажува све и сважта и на крај ќе ми рече далинема да искачаж со сестра ти ќе и речам да, и све е нормално после тоа се до следно видување.
И псоле карањето ме сака ми кажува убави работи ама ако се спомне сестра ми (се руши светот). А никогаш ја неам послушано за тоа.
Ве молам за совет.
...а што мора да кажеш дека излегуваш со сестра ти?Сестрами живее во странство и доаѓа два псти годишно.
Не е никако решение, денес ова утре ќе му рече дека мора веган да стане иначе на кауч ќе спие...а што мора да кажеш дека излегуваш со сестра ти?„утре имам работа нема да се видиме, задутре ќе излеземе“ чао!
![]()
... воспитна мерка може обострано, многу мажи сменија нарав поради некоја жена и обратно, само треба да се работи на тој проблем, ако навистина го сака ќе се смени, но мора тој да пресече со зборови, а не што да прави туф туф на страна, а таа да царува разгалена!Не е никако решение, денес ова утре ќе му рече дека мора веган да стане иначе на кауч ќе спие
По муабетов и еднаш дали му дава. Ако си ги обавуваше детево "дужностите" у врската ќе немаше вакви глупи барања.остај што ти дава пичка два пати у годината па и ќе те малтретира уште.![]()
Па затоа што сум ја одбивал за искачање за мене тоа не е прифатливо и цело време го прави тоа затоа што до сега јас тоа го неам напрсвено нит ќе го направам.