Pomos , mislenje e dobrodojdeno vo situacijava .
Mislam deka od obicna zabava so povozrasna mazena pa razvedena zena so dve deca eskalira vo seriozen problem za mene.
Imav 26 , taja na nejzini 37 , po dopisuvanja do utrinski casovi so koleskava od rab izlegovme na kafe ,i taka nekolku pati , pocnav nesvesno da se zaljubuvam u nea , posle dojdovme do vodenje ljubiv , bataliv i drustvo i drugari i samo ona mi se vrtese u glava .
U megu vreme taja si bara i soodveten za nea maz , ostaven ili na nejzini godini , vleguva vo vrska nekolku pati no bezuspesno( ednas i u bezuspesen brak) , jas u tie momenti u 300 depresii pajgam , i koga ke doznaam deka e pak slobodna , pocnuvam so istoto , i ona normalno si prifajka , posto sum i zanimacija , vozenje vo drugi gradovi , odenje po kafani nadvor od naseleni mesta , itn ednostavno ona si najjduva zanimacija da ne i bide dosadno..
5 godini podocna eve mene mozokot seuste me lazi i si davam nekoja lazna nadez deka ona povtorno bi bila nekogas so mene kako porano , iako znam deka e vo vrska nekolku meseci , pisuvame na mesinger ali mn retko
Dobro znam deka ne e ona za mene , dve deca ima , 10 g postara , ali nema den da ne pomislam . Nekolku pati ja izbrisav od site socijalni mrezi , ali nemozam da izdrzam od mesec poveke da ne pisam kako si ili da ne se slusnam.