TheGeneral
Арогантно копиле
Одма жилет пиштол или најди автобус фрли се под него како тој така друга да сака а ти не можеш без него![]()
Нели сметаш оти е малко глупо тва шо си го напишал? Барем сега, тие денови...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одма жилет пиштол или најди автобус фрли се под него како тој така друга да сака а ти не можеш без него![]()
Нели сметаш оти е малко глупо тва шо си го напишал? Барем сега, тие денови...
Го сакам, но тој е со друга..
А он знае дека ти го сакаш?
Го сакам, но тој е со друга..
Мора да се челичиш, па следниот удар можеби ќе го блокираш. Се е стратегија.Тоа ти е живот, не добиваш се што сакаш, паѓаш и стануваш, боли, ама ќе помине, ќе се навикнеш ако ништо друго.
Судбината си игра со сите, таа е мало злобно дете![]()
Ај сеа.........јас не се согласувам нека си каже шо си има и никогаш да не се кае и мисле шо ке било ако било.И да, ако му е јака врската со таа и ако ја сака нема да дозволе едно "Те Сакам" од некој друга да му ја расипе врската освен ако тоа Те Сакам не му значи нешто.Јас сум за да си каже мош он го чека тоа мош не,мош ке биде нешто мош не,мош исходо ке биде катастрофален ама секогаш ке знае на шо е и нема да си легнува со помислата шо ке беше ако беше.Немате попаметна работа одколку да лупате сеири на туѓи проблеми? И не и давајте лажни надежи, може неа ја сакал, а МОЖЕ не знае ни дека постои. Како и да е он си има женска, мое мислење е дека не треба да му даваш никакво дознавање, додека е тој во врска. Не е убаво да се расипува ничива врска или да се создаваат проблеми. Убаво ти рекоа дека тоа не е сакање, туку свиѓање, опсесија што и да е. Мој совет е моментално да почнеш да се интересираш за други машки, да го одбегнуваш него, како и разговорите поврзани за него. Па ако раскине он со женската, а ти уште имаш некои симпатии према него, можеш да си ја пробаш среќата. Како и да е најпаметно е да се фокусираш на други машкиНе кажа ни дали се знаете, ни колку време е тој со женската, ништо подетално но тоа е мојот совет. Со среќа
![]()
Ај сеа.........јас не се согласувам нека си каже шо си има и никогаш да не се кае и мисле шо ке било ако било.И да, ако му е јака врската со таа и ако ја сака нема да дозволе едно "Те Сакам" од некој друга да му ја расипе врската освен ако тоа Те Сакам не му значи нешто.Јас сум за да си каже мош он го чека тоа мош не,мош ке биде нешто мош не,мош исходо ке биде катастрофален ама секогаш ке знае на шо е и нема да си легнува со помислата шо ке беше ако беше.
Јас признавањето и искажувањето на љубов у мојо пост уопште не го поврза со добивка.Значи нека му даде до знаење дека ако и он има било какви најмали чувства за неа дека она е тука ....ама не за долго ......нормално да не дозволе да си игра ташак со неа.Не мора да добие нешто најверојатно и нема едноставно да каже шо има да каже каков и да исходо ке и биде полесно.Јбг мош хејтам се околу мене ама сум непоправлив романтичар.Добро тоа е твој став, јас мислам дека исходот ќе биде катастрофален. Како прво ако толку не им е јака врската, ќе раскинат брзо и она ќе си ја проба шансата, а ако стварно им е убаво, нема да раскинат а она ако признае, нема ништо да добие.