Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Фала многу за советов, потребно ми е да согледам како размислува она, али нека научи ама не на мене, едноставно веќе немам ни живци ни нерви што ќе кажат луѓето.

Не си свесен каква реченица пиша, како и да е со среќа во согледувањето :).

Инаку твојава отворено флертува со други мажи и уште ти кажува за тоа а ти прашуваш што да правиш? Искрено ти се чудам...

Не си свесен каква реченица пиша, како и да е со среќа во согледувањето :).

Инаку твојава отворено флертува со други мажи и уште ти кажува за тоа а ти прашуваш што да правиш? Искрено ти се чудам...

И јас се чудам.....

Вака дечки, идам со цурава веќе 2 месеци, но помала е од мене и нон стоп прави грешки, ја толерирав, ја учев како да се однесува но таа веќе една иста грешка ја прави два пати, а кај мене има една поговорка која гласи, секој човек грешки, но човек што ја повторува истата грешка е веќе карактер, и според тоа никад не сум простувал такви грешки.
Се трудев за неа да и објаснам се, навистина ја сакам, ама неможам да ја толерирам веќе, доста пимплање да ви го кажам точно проблемот.
Веќе долго време и се пушта еден, и на неа и се свиѓа и вчера као и било досадно и му рекла на шала дека "го сака" и денес ми го кажува тоа и ми се правда ми се извнинува, не знам веќе ми е скурчено да толерирам а во план сум да и раскинам.
Што мислите дека би требало да направам ?
ако те сака нема да ти збори такви глупости и сама да си ја саботира врската, нема што да чекаш брзо дејствувај или трпи или замини трето нема

Толку беше, ставив крај на врската, и то.

Паметно друже - бидејќи ни таа самата незнае што сака ....

Инаку карактерот се менува (стекнат), но темпераментот не (вроден)

Поздрав

Сам си се цитирам :)
Вчера ја викнав у читална да идеме да учиме(порака на фб и пратив зошо мислев да не не ја начекам онлајн:pos2:) и ми врати ми рече ке дојде.. И не дојде, а ја фино лепо си ја чекав 1 саат:tapp:
И кога дојдов дома гледам ми пишала на пораката на фб као демек и изглегло нешо и неможе да дојде:toe:. И сеа иде чудниот дел, коа сакав да и вратам на пораката видов дека го избришала профилот на фб:nesvest: сеа незнам дали зошто и е глупо што не дојде иако ми рече дека ке дојде..

Абе може разбрала дека со другите шо си се мувал си се однесувал ко кретен и затоа рекла шо ќе ми е мене овој кретен да ме замара. :pos2::pos2: Шала на страна, може стварно и излегла некоја работа, па не дошла, а за бришење на профилот дека сеа и е незгодно, тоа нема смисла. Затоа друг пат не договарај преку фб, туку прашај ја лично. Ем ќе знаеш како ќе реагира, ем ќе знаеш на што си :):):)
Сега не пишувај ништо, кога ќе ја видиш во живо, тогаш направи и муабет и прашај ја шо толкава работа имала, шо ти грејниот цел саат си морал да ја чекаш во читална :):):)

Имаш игри за погодување во Играчница :pos:
Најлошото веке поминало,тој пресекол што е најбитно,поздрав :smir:

Сеа му одговорила:

Таа :Зошто? Затоа што му реков Те сакам?
Па го лажев, знаеш и сам.
Знаеш дека тебе те сакам.

Он : И јас те сакам,
но ти претера.
Убаво ти реков првиот пат,
почитувам грешки но ти претера.
Најдобро е да останеме другари,
ако така нејќеш можеме и да не збориме.

Таа : Те мразам!!!

Тој : Оди сакајго другиот!

Таа : (плаче) ама јас те сакам бејб не ми прај вака,
кој ти наполни главата со глупости...?

Тој : Кајгана Форум Мада Фака!

Значи ако знае човек добор да ја процени другата личност тоа е веќе во ред, а доколку неможе одма нека дозволи времето да покаже што ќе биде за да ја процениш подобро, па тогаш да бидеш искрен, фин и да го отвориш своето срце кон нејзе/него. Ако испадне све како што треба, тогаш никој нема да лее солзи и ќе си биде среќен:)

--- надополнето ---

[/COLOR]
Вака дечки, идам со цурава веќе 2 месеци, но помала е од мене и нон стоп прави грешки, ја толерирав, ја учев како да се однесува но таа веќе една иста грешка ја прави два пати, а кај мене има една поговорка која гласи, секој човек грешки, но човек што ја повторува истата грешка е веќе карактер, и според тоа никад не сум простувал такви грешки.
Се трудев за неа да и објаснам се, навистина ја сакам, ама неможам да ја толерирам веќе, доста пимплање да ви го кажам точно проблемот.
Веќе долго време и се пушта еден, и на неа и се свиѓа и вчера као и било досадно и му рекла на шала дека "го сака" и денес ми го кажува тоа и ми се правда ми се извнинува, не знам веќе ми е скурчено да толерирам а во план сум да и раскинам.
Што мислите дека би требало да направам ?

Додека не осети на своја кожа, џабе се твоите совети, верувај ми дека е така:pipi:

П.С. сеа читам дека си ја оставил, БРАВО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom