Imam ljuboven problem
sakam da se smenam i da se vratam na patot na ljubovta ... sto bi mi sovetuvale ima li nekakov spas za mene ?
А сега на кој пат си?
Да знам да ти кажам каде да свртиш...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam ljuboven problem
sakam da se smenam i da se vratam na patot na ljubovta ... sto bi mi sovetuvale ima li nekakov spas za mene ?
Imam ljuboven problem
Na patot na drogata , alkoholot i prostitucijata...
moze da ti pomognam jas licno zosto imam golemop iskustvo vo ovaa oblast no prvu i najosnovno e da volja da ja realiziras zelbata sto ja imas da se vratis vo normalen i prekrasen zivot.
inace ohridjanec srce si , i ti miloto na dafi
I da najgolem probblem mi e sexot zavisnik sum ...ako ne ebam nesto u denot mi se tresat racete ne mozam da zaspijam navecer ...
Al barem dobro e prestanav da se kockam i toa e nekoj cekor napred neli ?
дали осеќам иронија и зае*анција у постовите на швеѓанецот или се лажам нешто не ми е ок со овие негови постови ко да ве дрибла а???:nos:
Imam ljuboven problem
Ama draga moja jas ne lazam toa e protiv mojata religija ... al dobro...
I ich ne si humana pa ovde se postavuvaat prasanja za resavanje na ljubovni problemi ... zarem ne e toa poentata ?
Se sto kazav e tocno site moi poroci se tie a ti na mene taka pa ke me imas na dusa zimi sve
Taman covek ke posaka da se smeni sustinski ke se pojavi nekoj ke go utepa u koren namesto da mu dade raka i sovet ... sram da ti e
Па прво да ја смирш твојата бујна фантазија потоа помалку да лажеш и последно да го смениш тајтлот под никот зошто ти е очаен. Стај се малце на земја.
А сите вие не му филозофирајте кога гледате дека очајно бара внимание, свесен е за се и не е толку забег.н колку што се прави.
Ако имаш пороци овде нема да ги решиш, има стручни лица за тоа. Ама ти имаш голем проблем што патиш од невнимание и затоа би требало да разговараш со твоите дома. И толку од мене. Ајт. Терај работа