Вампирката
Well, I tried to say there's nothing wrong with me
запознав тип на нет исто кој живееше во италија...исто како тебе дојде за мене да се запознаеме беше со мене и се и си отиде и толку...се сакавме и се али нашето заврши...Mene ne mi treba sovet,samo sakam da go slusnam vaseto mislenje za ova...Slucajno se desi da se zapoznaam so eden decko od svajcarija,megutoa ne se zapoznavme licno,tuku preku internet,i pocnavme da zborime 24h na den,bukvalno vise se znam za nego i on znae se za mene,znam kako zivee,so koj...a i dvajcata na nekoj "net"-nacin se zaljubivme ama epten...jas ne mozam od glava da go izvadam a isto i on mene...e sega deckoto saka da dojde tuka vo makedonija za da me zapoznae licno i da bide so mene 10 dena
i ja sum mnogu srekna poradi toa,ama istovremeno i mnogu zbuneta,posto imam 18 god.a on ima 27...ne znam sto ponatamu so nego..a stvarno se cuvstvuvam kako da sum go pronasla Mr.Right ,vo sekoja smisla na zborot,mnogu se zblizivme i ne znam sto da pravam ponatamu.Duri i za edna nedela "so nego" uspeav da go zaboravam tipot sto ne mozev da go prebolam 4 god...Pa ajde luge sakam da znam sto bi pravele na moe mesto...
врските во далечина не успеваат за мене ептен некои али многу се ретки...премногу ретки...
типот како што гледам е престар за тебе(мое мислење)...зашто мислишдека со 27 годишен би ти успеала врската...тој е спремен за брак а како што можам да погодам ти не си така...
иако знам дека го сакаш тоа е мое мислење а совет е да прекинеш со него