Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Na patot na drogata , alkoholot i prostitucijata...

se nasle u momentot se zapalile i pregorele i mislele deka e samo toa na svetot.

Imam ljuboven problem

sakam da se smenam i da se vratam na patot na ljubovta ... sto bi mi sovetuvale ima li nekakov spas za mene ?

Најубо е прво да се откажиш од дрогата и алкохолот... Примарно е дрогата да ја мафниш. Со парите што ги трошиш за дрога, купи си некоја блуза, маица, или дај ги на бездомници, ќе се чувствуваш подобро, а и поздрав ќе си. Алкохолот нема да можеш да го исфрлиш од употреба наеднаш. Почни со џогирање наутро, вежби и фитнес/аеробик. Едноставно најди нешто што те исполнува.

За проституцијата ќе ти е најтешко, осеќам. Читам секаде по темите дека тоа ти е многу интересно и слично, па затоа прво исфрли ги овие две работи погоре, па ќе праиме муабет. :)

Na patot na drogata , alkoholot i prostitucijata...

Аууууууууу,ти многу си забегал...
Хмз...Во овој случај не ти треба совет од нас,зашто нема совет.
Од тебе зависи понатака.Ти треба добра воља,ентузијазам...зашто ТОА што ќе почнеш да го правиш со љубов и воља ќе можеш сам да го добиеш...само треба да си ветиш и да не го прекршиш ветеното и да тргнеш во потрага на тоа што го сакаш...:smir:

moze da ti pomognam jas licno zosto imam golemop iskustvo vo ovaa oblast no prvu i najosnovno e da volja da ja realiziras zelbata sto ja imas da se vratis vo normalen i prekrasen zivot.

Pa pomogni sekoj sovet e dobredojden

inace ohridjanec srce si , i ti miloto na dafi

I da najgolem probblem mi e sexot zavisnik sum ...ako ne ebam nesto u denot mi se tresat racete ne mozam da zaspijam navecer ...

Al barem dobro e prestanav da se kockam i toa e nekoj cekor napred neli ?

moze da ti pomognam jas licno zosto imam golemop iskustvo vo ovaa oblast no prvu i najosnovno e da volja da ja realiziras zelbata sto ja imas da se vratis vo normalen i prekrasen zivot.

inace ohridjanec srce si , i ti miloto na dafi

I da najgolem probblem mi e sexot zavisnik sum ...ako ne ebam nesto u denot mi se tresat racete ne mozam da zaspijam navecer ...

Al barem dobro e prestanav da se kockam i toa e nekoj cekor napred neli ?

Добро е што си престанал да се коцкаш. Од коцкање се губи куќа, кола, и ќе останиш со сто денари в џеб на улица.
За шо и да ти требит совет тука сум да помогнам, само ти обрати се.
За сексот, пробај барем еден ден ништо да не ебиш... После постепено ќе го зголемуваш периодот на апстиненција.

дали осеќам иронија и зае*анција у постовите на швеѓанецот или се лажам нешто не ми е ок со овие негови постови ко да ве дрибла а???:nos:

дали осеќам иронија и зае*анција у постовите на швеѓанецот или се лажам нешто не ми е ок со овие негови постови ко да ве дрибла а???:nos:

Nemoj taka vlatko , znaesh site vo zivotot imame problemi a mojot e nedostatok na ljubov koj bescelno moram da go kompenziram so droga alkohol i prostitucija ... ah ljubov...kolku samo toa mi nedostiga... pustoto...

Dodushe sea i so nekoja nimfomanka bi se zadovolil kako second prize al ok ...

Imam ljuboven problem

sakam da se smenam i da se vratam na patot na ljubovta ... sto bi mi sovetuvale ima li nekakov spas za mene ?

Па прво да ја смирш твојата бујна фантазија потоа помалку да лажеш и последно да го смениш тајтлот под никот зошто ти е очаен. Стај се малце на земја.

А сите вие не му филозофирајте кога гледате дека очајно бара внимание, свесен е за се и не е толку забег.н колку што се прави.

Ama draga moja jas ne lazam toa e protiv mojata religija ... al dobro...

I ich ne si humana pa ovde se postavuvaat prasanja za resavanje na ljubovni problemi ... zarem ne e toa poentata ?

Se sto kazav e tocno site moi poroci se tie a ti na mene taka pa ke me imas na dusa zimi sve

Taman covek ke posaka da se smeni sustinski ke se pojavi nekoj ke go utepa u koren namesto da mu dade raka i sovet ... sram da ti e

PS a zasto da go smenam tajtlot zar i na forum se naogaat zenski za vrska ??? Stvarno ne sum zapoznaet so problematikata a do sega i sum nemal takva namera no dobra ti e idejata i sto predlagas kao potpis da stoi za da privlecam poveke zenki odnosno zeni spremni da podarat ljubov ?

Ama draga moja jas ne lazam toa e protiv mojata religija ... al dobro...

I ich ne si humana pa ovde se postavuvaat prasanja za resavanje na ljubovni problemi ... zarem ne e toa poentata ?

Se sto kazav e tocno site moi poroci se tie a ti na mene taka pa ke me imas na dusa zimi sve

Taman covek ke posaka da se smeni sustinski ke se pojavi nekoj ke go utepa u koren namesto da mu dade raka i sovet ... sram da ti e

Ако имаш пороци овде нема да ги решиш, има стручни лица за тоа. Ама ти имаш голем проблем што патиш од невнимание и затоа би требало да разговараш со твоите дома. И толку од мене. Ајт. Терај работа

So koi moi doma jas sum dete sirache daleku od rodniot kraj ..... zasto si tolku okrutna kon mene ?

Па прво да ја смирш твојата бујна фантазија потоа помалку да лажеш и последно да го смениш тајтлот под никот зошто ти е очаен. Стај се малце на земја.

А сите вие не му филозофирајте кога гледате дека очајно бара внимание, свесен е за се и не е толку забег.н колку што се прави.

Ако имаш пороци овде нема да ги решиш, има стручни лица за тоа. Ама ти имаш голем проблем што патиш од невнимание и затоа би требало да разговараш со твоите дома. И толку од мене. Ајт. Терај работа

:uvo:
1.Тоа со тајтлот нема никаква врска со ова сега.
2.Можеби преку филозофирање некој сака да се изрази,тебе тоа ти претставува проблем?Има некои кои можат да го разберат,знаеш?
3.Тоа што влегол во конфликт со пола форум и што не се сложува со нечии мислења,не го прави бесчувствителен и без проблеми,нив секој ги има...Ти толку добро го знаеш,па да осудуваш?

А СВИДЕН...јас ти дадов помош колку што можев,еве и Фантом...твое е да бидеш сигурен што сакаш и кон што ќе се насочиш,само биди упорен,тоа што мислиш дека нема да можеш да издржиш ти е само во потсвеста.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom