Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
You got to got to try a little tendernes...cause WE fall for that:)

Correction,you fall for that!

Иначе пробај да покажеш заинтересираност,индиректно ставај и до знаење дека ти се свиѓа,малце флерт и тоа би било се:)(има уште ама ме мрзи да пишувам,уморна сум)

Correction,you fall for that!

Иначе пробај да покажеш заинтересираност,индиректно ставај и до знаење дека ти се свиѓа,малце флерт и тоа би било се:)(има уште ама ме мрзи да пишувам,уморна сум)
Da,i posle drugite ke pomislat deka ja manijacis....

ne e bitno,ama mislenjeto na drugite vlijae i na negovoto mislenje......

не го сваќам муабетов објасни ми те молам,кои други-оние што мрчат нон стоп што сакаат да одмогнат отколку да помогнат,човекот бара помош како да постапи и да и се пушти на девојка а ако мислењето од тие истите споменати погоре влијае на него нека седи дома и нека :drk:

stolea напиша:
mnogu sum vljuben vo edna devojka dajte care po iskusni pomagajte

а ти не седи со скрстени раце иди и признај и на девојката дека си вљубен во неа нема да изгубиш ништо можеш само да добиеш

:caocao: :caocao: :caocao:

а ти не седи со скрстени раце иди и признај и на девојката дека си вљубен во неа нема да изгубиш ништо можеш само да добиеш

:caocao: :caocao: :caocao:[/quote]
da da,mozes samo da dobies edna slakanica( samar :d )....
ova od iskustvo ti go kazuvam

da da,mozes samo da dobies edna slakanica( samar :d )....
ova od iskustvo ti go kazuvam

1(прво) научи како се прави цитат:kesa:
2(второ) шлаканица или тако звани шамар не се добива ако се поставиш културно и признаеш некои работи на девојка која ти се допаѓа,туку се добива ако си идиот и пацер невиден и незнаеш да се понашаш со девојче-ќе можеш да се пронајдеш овде или да продолжам?!?!:D:
3(трето) за какво искуство станува збор примање шамари од секоја втора што си решил да и се пуштиш-се навраќаме на она под 2 бирај едно:wink:
4(четврто) дај те молам ако имаш некој начин да помогнеш на некој што му треба помош ок е ако не не мрчи без врска на темава имаш милион други,иди у играчница олабави мозок малку:helou:

Луѓе бре,оладете малце.
Темава е за совети,а не да се препуцавате:)
Има ПП за такви цели.

1(прво) научи како се прави цитат:kesa:
2(второ) шлаканица или тако звани шамар не се добива ако се поставиш културно и признаеш некои работи на девојка која ти се допаѓа,туку се добива ако си идиот и пацер невиден и незнаеш да се понашаш со девојче-ќе можеш да се пронајдеш овде или да продолжам?!?!:D:
3(трето) за какво искуство станува збор примање шамари од секоја втора што си решил да и се пуштиш-се навраќаме на она под 2 бирај едно:wink:
4(четврто) дај те молам ако имаш некој начин да помогнеш на некој што му треба помош ок е ако не не мрчи без врска на темава имаш милион други,иди у играчница олабави мозок малку:helou:
1.e kako se pravi citat?
2.siguren si deka ne se dobiva?
3.ne stanuva zbor za primanje samari od sekoja vtora,dovolno e toa ednas da se sluci...
4.Jas samo se obiduvam da pomognam

:sepredavam: нема надеж и разбирање овде

Ајде нареден љубовен проблем :hahahaha:

Е не ми се верува дека ќе барам помош за ова ама еве:
Идев со една девојка ама пред да се запознам со нејзе сум паднал во око на друга, како и да е се фатив со нејзе а со другава си останав во контакт. Не знам кога точно,со другава некако ...па како да кажам ми го отвори срцево ко лименка и јас и раскинав на првата за да бидам со другава, но вторава ми кажа дека и требало време (културно ме откачи значи). Кога сево ова и го кажав на првава, се зачудив што пак сака да биде со мене, а јас зашто постапив така не сакам да бидам во нејзина близина. Прашањето ми е дали пак да бидам со првава пошто со вторава нема шанси (и пратив порака каде САМО лека ноќ и посакав а таа ми врати со порака во која меѓу другото вели да не и се јавувам и да не и пишувам ништо повеќе). Иначе знам дека е чудно ама знам дека заебав работа но и после отворено што и реков на првата дека не сакам да бидам со нејзе, ми нема спас, (упорна е што да кажам). ХЕЛП!

Нема ништо поврзано со секс во проблемов; ова е за во темата „Љубовни проблеми“.

Што се однесува до советот... Размисли прво со која полесно можеш да се воздржиш да не свршиш (добар си ти во тоа). Е таа- откачи ја. Не е доволно добар предизвик. :wink:
:pos:

Нема ништо поврзано со секс во проблемов; ова е за во темата „Љубовни проблеми“.

Што се однесува до советот... Размисли прво со која полесно можеш да се воздржиш да не свршиш (добар си ти во тоа). Е таа- откачи ја. Не е доволно добар предизвик. :wink:
:pos:

Со одговоров мислам ме уби чоече, ама фала и тоа што викаш, ќе ја користам долната глава за да размислам
хеххехе:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom