- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 6
hm..prevzemi nesto??muabeti, setanje... bilo sto:gretewqmnogu sum vljuben vo edna devojka dajte care po iskusni pomagajte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hm..prevzemi nesto??muabeti, setanje... bilo sto:gretewqmnogu sum vljuben vo edna devojka dajte care po iskusni pomagajte
mnogu sum vljuben vo edna devojka dajte care po iskusni pomagajte
You got to got to try a little tendernes...cause WE fall for that![]()
Da,i posle drugite ke pomislat deka ja manijacis....Correction,you fall for that!
Иначе пробај да покажеш заинтересираност,индиректно ставај и до знаење дека ти се свиѓа,малце флерт и тоа би било се(има уште ама ме мрзи да пишувам,уморна сум)
Da,i posle drugite ke pomislat deka ja manijacis....
ne e bitno,ama mislenjeto na drugite vlijae i na negovoto mislenje......не е битно другите што мислат туку он што мисли :wink:
Не живееш за другите туку за себе:lol:
ne e bitno,ama mislenjeto na drugite vlijae i na negovoto mislenje......
stolea напиша:mnogu sum vljuben vo edna devojka dajte care po iskusni pomagajte
da da,mozes samo da dobies edna slakanica( samar :d )....
ova od iskustvo ti go kazuvam
1.e kako se pravi citat?1(прво) научи како се прави цитат:kesa:
2(второ) шлаканица или тако звани шамар не се добива ако се поставиш културно и признаеш некои работи на девојка која ти се допаѓа,туку се добива ако си идиот и пацер невиден и незнаеш да се понашаш со девојче-ќе можеш да се пронајдеш овде или да продолжам?!?!:
3(трето) за какво искуство станува збор примање шамари од секоја втора што си решил да и се пуштиш-се навраќаме на она под 2 бирај едно:wink:
4(четврто) дај те молам ако имаш некој начин да помогнеш на некој што му треба помош ок е ако не не мрчи без врска на темава имаш милион други,иди у играчница олабави мозок малку:helou:
Нема ништо поврзано со секс во проблемов; ова е за во темата „Љубовни проблеми“.
Што се однесува до советот... Размисли прво со која полесно можеш да се воздржиш да не свршиш (добар си ти во тоа). Е таа- откачи ја. Не е доволно добар предизвик. :wink:
![]()