Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Neli rekov deka ako sakam da znam nesto povece,toa ne znaci deka sum opsednat.Nema nisto loso vo toa da sakas da znaes nesto povece.Kako sto znam za nea,znam i za Nikola Tesla,Ajnstajn,ne mi veli deka i od niv sum opsednat....Jas nemislam deka sum opsednat,a i nesum opsednat.Neli e taka?

Neli rekov deka ako sakam da znam nesto povece,toa ne znaci deka sum opsednat.Nema nisto loso vo toa da sakas da znaes nesto povece.Kako sto znam za nea,znam i za Nikola Tesla,Ajnstajn,ne mi veli deka i od niv sum opsednat....Jas nemislam deka sum opsednat,a i nesum opsednat.Neli e taka?
Не значи дека си опседнат, туку значи дека си опседната кукавица. Ако сакаш да дознаеш нешто повеќе за девојка која ти се допаѓа (ти се ДОПАЃА, а не во која си „заљубен“) - тогаш запознај се со неа. Хеј, па тоа е финтата на запознавањето - дознавање повеќе работи за некого. Јас би те запрашал: "Ако толку ти значи, зошто не се запознаеш со неа?".

Демнеењето нема да ти помогне. :wink:

Ne znaci deka e pravilo da pocustvuvas ljubov samo ako izlezes i imas nesto so toj covek,postojat isklucoci(Veruvaj mi deka nemozes da go nareces toa uvtvo ljubov, toa e zanes.Ljubovta moze da se pocuvstviva samo koga ke izlezes so toj covek , koga ke imas nesto so nego, a samo od gledanje niz grad, ne e toa ljubov.)

Не значи дека си опседнат, туку значи дека си опседната кукавица. Ако сакаш да дознаеш нешто повеќе за девојка која ти се допаѓа (ти се ДОПАЃА, а не во која си „заљубен“) - тогаш запознај се со неа. Хеј, па тоа е финтата на запознавањето - дознавање повеќе работи за некого. Јас би те запрашал: "Ако толку ти значи, зошто не се запознаеш со неа?".

Демнеењето нема да ти помогне. :wink:

sto podrazbiras pod opsednatost?

NEBO666 ти побара совет, други ти дадоа. Зш се правдаш? Прифати мислење од поискусни.

Ne znaci deka e pravilo da pocustvuvas ljubov samo ako izlezes i imas nesto so toj covek,postojat isklucoci(Veruvaj mi deka nemozes da go nareces toa uvtvo ljubov, toa e zanes.Ljubovta moze da se pocuvstviva samo koga ke izlezes so toj covek , koga ke imas nesto so nego, a samo od gledanje niz grad, ne e toa ljubov.)
Ок.. Ние се обидовме. Господ нека биде со девојчето :)

sto podrazbiras pod opsednatost?
Девојката да не знае дека ти постоши, а ти:
- Да знаеш каде живее.
- Да знаеш каде излегува.
- Да знаеш како се презива.
- Да знаеш кои и се родители.
- Да знаеш каде учи.
- Да ја гледаш како тренира секој ден.
- Да велиш дека си вљубен во неа, и покрај тоа што не се знаете.
(како што и сам си кажа...)

Тоа е опседнатост.

Take it or leave it!

NEBO666 ти побара совет, други ти дадоа. Зш се правдаш? Прифати мислење од поискусни.
Pobarav mislenje,i sega baram objasnuvanje pred da go prifatam,jas nemisal deka sum opsednat,ako nekoj misli taka treba da mi obrazlozi.Neli e taka?

се сложувам со Ејсид. Твојата опседнатост од руга гледна точка може да се сфати и како манијачење. Или пушти и се или заборави ја. Биди муж, а не ко мене... види ме каков сум сега...

Ок.. Ние се обидовме. Господ нека биде со девојчето :)

Девојката да не знае дека ти постоши, а ти:
- Да знаеш каде живее.
- Да знаеш каде излегува.
- Да знаеш како се презива.
- Да знаеш кои и се родители.
- Да знаеш каде учи.
- Да ја гледаш како тренира секој ден.
- Да велиш дека си вљубен во неа, и покрај тоа што не се знаете.
(како што и сам си кажа...)

Тоа е опседнатост.
Jas sum sakal da znam,zatoa i znam,ne e toa opsednatost.
Da sakala taa da znae nesto za mene,ke znaela,samata si e vinovna sto neznae deka postojam.Jas ne ja spioniram i ne se krijam,znaci ako sakala da znae nesto za mene ke doznaela

се сложувам со Ејсид. Твојата опседнатост од руга гледна точка може да се сфати и како манијачење. Или пушти и се или заборави ја. Биди муж, а не ко мене... види ме каков сум сега...
Da bev opsednat,sega ke sedev doma pred kompjuter,ke imav instalirano kameri(mozebi i termoviziski) i samo nea ke ja nabljuduvav,a nemase da si vozam velosiped i da odam po net caffe-a

ЕДИТИРАНО ОД ACID:
- Небо е баниран од темата. Причина: Под овој пост избришав уште 7-8 негови манијачења (едно под друго). Ако продолжи вака и на другите теми, ќе биде баниран и од форумов.

Moze nekoj da mi dade sovet kako da osvojam preku email t.e. kako da i priznaam deka mi se dopagja ili shto bi se reklo kako da go izbegnam onoj sram koga ke me korposa i sl. i dali nekoj mozhe da mi napishe t.e. pomogne da sostavam dva do tri zbora koi bi i gi posvetil na nea preku mail zsh momentalno nishto ne mi teknuva se sho ke mi tekne mi izglea kako da e vekje propadnato pa zatoa baram pomosh od vas okolu ova.Tolku.Poz
Ајдееееее тоа бркање девојки по мејл не ти се чини малце детско?Мислам,треба прво убаво да ја знаеш девојката,па потоа да почнеш да и се пушташ

So nea bidi priroden,najpriroden!Zaso kolku poise se prais neso so ne si,samo kolku da ja pridobies,tolku pobrzo ke ja izgubis,veruvaj!!!so sreka!!!kiss

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom